ALAIOR: Toni (2), Sampo (2), Ernest (1), Jordi (1), Tudurí (1), Marcos (1), Juli (2), Barber (2), Roberto (2), Iván (2) i Yosef (1).
Alzina (1) per Juli, Isma Marquès (1) per Yosef i Julián (-) per Roberto.
CALA D'OR: Toni Mas (1), Gatet (1), Toni Vidal (2), Petete (1), Pablo (2), Garí (1), Iniesta (1), Carlos (2), Giani (1), Àngel (2) i Bernat (2).
Ladi (1) per Giani i Dani (1) per Iniesta.
ÀRBITRE: Rigo Sastre (1). Amonestà els locals Sampo, Ivan, Yosef i Alzina; i els visitants Toni Vidal, Garí, Carlos, Giani i el massatgista.
1-0: minut 15, Juli.
1-1: minut 36, Bernat.
2-1: minut 69, Barber.

Tres punts suma l'Alaior, els qual necessita per allunyar-se de la zona de descens.
L'equip local va dur la iniciativa del joc i es mostrà lluitador per aconseguir la victòria final del partit.
Juli estrenà el marcador al minut 15 de joc. Però el Cala d'Or lluità i va aconseguir arribar a l'àrea del conjunt local amb Bernat, que al minut 36 envià la pilota a la xarxa igualant el marcador.

La segona meitat fou decisiva, ja que es va dur a terme una gran disputa entre ambdós equips per desequilibrar el joc.
Al minut 69, va aparèixer Barber que apuntà el 2 a 1 definitiu desencaixant els espectatives de l'equip visitant. L'Alaior desplegà les seves millor armes per evitar una altra ofensiva per part del conjunt visitant.

El final del partit va esdevenir sota el control de l'equip local emportant-se els tres merescuts punt.