algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

El Mallorca s'ha d'espavilar!

L'equip de Manzano està obligat a guanyar l'Atlètic de Madrid diumenge per frenar la seva caiguda

98016
Aquest mes, Manzano ha fet treballar al màxim rendiment tota la seva plantilla disponible.

Un cop superat el partit d'anada de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei, en el qual el Mallorca caigué per la mínima al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe (0-1), el conjunt que entrena Gregorio Manzano es torna a centrar en la Lliga, on el panorama futur es presenta incert. L'equip es troba immers actualment en una preocupant trajectòria descendent i ha passat de lluitar pels llocs de la Copa de la UEFA a estar a només un punt de la zona de descens. El Mallorca presenta una ratxa d'una victòria en els dotze darrers partits, en els quals únicament ha sumat 9 punts de 36 possibles.

Diumenge el rival serà l'Atlètic de Madrid, equip que es troba en zona Champions i que arribarà a l'Illa amb l'orgull ferit, després d'haver perdut el derbi madrileny contra el seu etern rival, el Reial Madrid. No serà fàcil. Els balears es veuen obligats a espavilar-se i a guanyar per tapar una ferida que ha començat a sagnar de bon de veres. El Mallorca no guanya a l'Ono Estadi en partit de Lliga des del passat dia 7 d'octubre, en què superà el Getafe per 4-2 després de recórrer a l'èpica per remuntar un 0-2 en contra. Una nova ensopegada davant la seva afició podria agreujar encara més la crisi esportiva i alterar les pulsacions a la directiva del club.

Si fins ara, malgrat que els resultats no hi acompanyaven, el joc de l'equip havia convidat a l'optimisme, la imatge oferida dimecres a Getafe ha obert els ulls a més d'un i l'amenaça del descens comença a cobrir de pessimisme els ànims mallorquinistes. L'equip de Manzano ha sobreviscut fins ara de les rendes obtingudes en les deu primeres jornades, en les quals sumà 16 de 30 punts possibles, però ja no queda marge d'errada. La diferència amb la zona de descens ha quedat reduïda a la mínima expressió. La reacció ja no es pot ajornar més i les victòries han de començar a arribar de manera immediata.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.