cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
19°

La Penya s'imposa amb claredat al Santanyí

P.S. EULÀRIA 3
SANTANYÍ 0

P.S. EULÀRIA: Moro (2), Emilio (1), Aparicio (2), Villodre (2), adrián (2), Ondina (1), Salazar (1), D. Fernández (1), Tino (2), Zurbano (1) i Xabi (1).
Xicu (2) per Ondina, Raúl (2) per Zurbano i Pepe (1) per D. Fernández.
SANTANYÍ: Linares (2), Merino (1), Borja (2), Amate (1), Pomar (1), David (-), Carlos (1), Barbón (-), Xino (1), Manel (1) i Aitor (1).
Mut (1) per David, Estelrich (1) per Xino i Tomeu (1) per Barbón.
ÀRBITRE: Guerrero María (1). Regular. Amonestà amb targeta groga els locals Adrián, Xicu i Xabi i el visitant Aitor.
GOLS:
1-0: minut 9, Zurbano.
2-0: minut 75, Tino.
3-0: minut 81, Raúl.


La Penya Esportiva superà còmodament un dèbil Santanyí. Amb aquesta victòria, els eivissencs recuperen la privilegiada posició dels llocs de play-off. Encara que el gol matiner de Zurbano donà una certa tranquil·litat als locals, provocà, alhora, que el partit caigués en l'avorriment. Els joc s'inicià amb un tanteig i després del primer gol es veieren més pilotes llargues i un domini de les defenses sobre els atacs. A la represa la tònica del joc canvià i la Penya Esportiva prengué el domini conduint el partit a la victòria. En el minut 75, Tino aconseguia el segon gol amb una gran definició, i amb aquest suma tretze a la lliga. Amb el partit sentenciat, el Santa Eulària no es relaxà i acabà per demostrar una vegada més la seva superoritat i augmentà la distància. Els locals varen saber aprofitar les ocasions de perill davant un Santanyí, que gairebé no tingué opcions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.