cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El València fitxa l'argentí Banega

Procedent de Boca Júniors, el jugador ha firmat per cinc temporades

El migcampista argentí Ever Maximiliano Banega confirmà ahir el seu fitxatge pel València per les pròximes cinc temporades i va assegurar que té previst emprendre viatge avui des de Buenos Aires i arribar demà a la capital valenciana. Banega podria ocupar en la plantilla la plaça de l'internacional espanyol David Albelda, que recentment ha estat apartat de l'equip juntament amb el porter Cañizares i el també migcampista Angulo pel tècnic holandès Ronald Koeman.

En declaracions a Ràdio 9, el futbolista del Boca Júniors, que s'ha compromès amb el club de Mestalla per a les pròximes cinc temporades, va afirmar que té «una oportunitat única d'anar al València» i que intentarà fer-ho «tan bé com sigui possible, de la mateixa manera que ho he fet a Boca». El futbolista de Rosario va reconèixer que el València és «un equip gran» i va rememorar el passat xe de compatriotes seus com Mario Alberto Kempes, el Kily Gonzáles o Claudio el Piojo López. «Ara em toca a mi intentar fer-ho com més bé millor en l'equip i també personalment», manifestà el migcampista, que pretén «aprofitar al màxim aquesta oportunitat que em donen».

«Estic molt agraït i tractaré d'aportar el millor de mi mateix a l'equip», va insistir el jugador, de 19 anys, que es converteix en el primer fitxatge del València en el mercat hivernal des de la temporada 2002/03. El Reial Madrid tenia una opció preferencial pel jugador fins al 31 de desembre que finalment no va fer efectiva, per la qual cosa el València va poder tancar l'acord amb el substitut del madridista Fernando Gago a Boca Júniors.

Banega és un dels futbolistes amb major projecció a l'Argentina i, encara que no ha debutat amb la selecció absoluta, el seu joc ja ha enlluernat clubs importants d'Europa com la Juventus, el Chelsea i l'Atlètic de Madrid, que han mostrat interès pel jugador. El futbolista, que va debutar amb el club de Buenos Aires el febrer de 2007 després de la sortida de Gago, va ser elegit el 2006 el millor jugador del torneig internacional juvenil que organitza el Vila-real i es va proclamar campió amb la selecció argentina en el darrer Mundial sub 20. El València pagarà 26 milions per Banega.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.