CALA D'OR: Toni Mas (2), Alexis (2), Carlos Villar (2), Ladis (2), Cifre (2), Petete (2), Bernat (2), Gatet (2), Toni Roig (2), Andrés Iniesta (2) i Picó (2).
Nacho (2) per Ladis, Ruano (2) per Cifre i Fernández (2) per Toni Roig.
MONTUÏRI: Rafel (2), Batle (2), Ordinas (2), Munar (2), Pomar (2), Siquier (2), Lluís (2), Edi (2), Morales (2), Fullana (2) i Villa (2).
Rafita (2) per Ordinas, Crespí (2) per Fullana i Salinas (2) per Villa.
ÀRBITRE: Reus Martín (3). Actuació bona. Amonestà amb targeta groga Alexis, Villar, Toni Roig i Picó, de l'equip local; i el visitant Siquier.
1-0: minut 21, Bernat.
2-0: minut 57, Bernat.
2-1: minut 60, Salinas.
2-2: minut 85, Siquier.

PEPE RODRÍGUEZ. Cala d'Or.
El Cala d'Or i el Montuïri empataren ahir en un partit marcat per les dures condicions metereològiques. El vent i la pluja foren presents durant tot el partit i dificultaren el joc dels futbolistes. Tot i que el partit fou molt igualat, els locals crearen més ocasions, però sense encert. Finalment, acabà anivellant-se també en el marcador.

El conjunt del Cala d'Or s'avançà en el minut 21, amb un gol de cap de Bernat després que Petete tragués un Córner. Al cap de pocs minuts, el mateix jugador tornava a enviar la pilota al fons de la xarxa després d'una jugada igual que l'anterior. Un córner tret per Villar i rematat per Bernat amb el cap, donà als locals un avantatge de 2-0. Per la seva banda, el conjunt visitant, tot i el marcador en contra, continuà incomodant el rival i respongué tres minuts després, ja que Salinas aconseguia acurçar la distància amb un gol olímpic i Siquier empatava el partit en el minut 85.