algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
11°

Victòria merescuda de l'Atlètic de Balears

Els homes que dirigeix Tomàs Gibert foren en tot moment superiors a un trist i desencertat Alaior

AT. BALEARS 3


alaior 1

Atlètic balears: López (2), Rubio (2), Martí (2), Rodri (3), Òscar (2), Fuenets (2), Prior (2), Nando (3), Toni Coll (2), Ramón (2) i Santos (3). Herrainz (2) per Fuentes, Nevado (2) per Santos i Irma (2) per Coll.

Alaior: Toni (1), Borja (1), Ernest (1), Jordi (1), Davila (1), Julián (1), Raul (1), Yosef (1), Roberto (1), Marc (1) i Isma Marquez (1). Pau (1) per Davila, Josito (1) per Marc i Isma Alzina (1) per Borja.

ÀRBITRE: Rodrígez Quintero (1). Amonestà els jugadors de l'Atlètic de Balears Rubio, Martí, Rodri, Prior i l'entrenador, Tomàs Gibert; i Borja, Jordi, Yosef i Roberto, jugadors de l'Alaior. Expulsà per doble amonestació el jugador visitant Marc.

gols:

1-0: minut 30, Santos.

2-0: minut 40, Nando.

2-1: minut 48, Ernest de penal.

3-1: minut 86, Rodri.

L'Atlètic Balears aconseguí una victòria merescuda davant un inoperant Alaior que no va poder fer front a la superioritat tècnica del conjunt que dirigeix Tomàs Gibert.

En el primer temps, l'Atlètic Balears disputà una de les millors primeres parts de la temporada, amb un joc precís, fort i consistent que feia tremolar la defensa de l'Alaior. Fruit d'aquesta estratègia, el conjunt local aconseguí superar en dues ocasions la porteria defensada per Toni. La primera, en el minut 30 gràcies a una jugada espectacular de Santos que acabà al fons de la xarxa. La segona deu minuts més tard, en el quaranta, gràcies a una rematada de Nando que també acabà al fons de la porteria.

Per la seva banda, l'Alaior, que havia jugat fins aleshores a la defensiva, intentà avançar les línies per reduir l'avantatge de l'Atlètic, sense cap resultat però, durant la resta del primer temps.

En la segona part, el viratge en la tàctica de joc dels visitants donà el seu fruit en el minut 3. Així, l'àrbitre del partit, Rodrígeuz Quintero assenyalà un penal en contra de l'Atlètic que Ernest transformà en gol.

Ara bé, el conjunt blanc-i-blau, clarament superior al seu rival, començà novament a pressionar-lo amb força i creà nombroses ocasions de perill. Gràcies a aquesta empenta, els locals dominaren indiscutiblement el centre del camp i ofegaren la defensa de l'Alaior.

Així, i arran d'una jugada esplèndida, l'Atlètic Balears aconseguia novament superar la porteria defensada per Toni. Aquesta vegada va ser Rodri en el minut 86, l'encarregat de batre la porteria visitant i de sentenciar el partit a favor del conjunt blanc-i-blau.

Minut de silenci

Un dels fets remarcables fou el minut de silenci abans del partit en honor de l'exentrenador de la Penya Esportiva Santa Eulària, Josep Antoni Navarro, mort la setmana passada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.