• Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Cúper se salva amb una victòria agònica

Pavone marca dos gols en els darrers vuit minuts i permet el segon triomf bètic de la temporada

betis 2
saragossa 1

REIAL BETIS: Ricardo; Damiá, Juanito, Lima, Fernando Vega; Juande (Arzu. m.46), Rivera (Xisco, m.46), Somoza; Sobis, Edu y Caffa (Pavone, m,73).
Pavone per Caffa, Xisco Muñoz per Rivera i Arzu per Juande.
reial saragossa: César; Diogo, Ayala (Goñli, m.73), Herrero, Paredes; Lucín, Zapater; Sergio García (Aimar, m.60), D'Alessandro (Gabi, m.85), Oscar, y Diego Milito.
Gabi per D'Alessandro, Aimar per Sergio García i Goñli per Ayala.
ÀRBITRE: Carlos Megía Dávila (Comitè madrileny). Amonestà Juanito i Fernando Vega per part del Reial Betis i Diogo per part del Reial Saragossa.
gols:
0-1: minut 34, D'Alessandro.
1-1: minut 81, Pavone.
2-1: minut 88, Pavone.

EFE. Sevilla.

El davanter argentí 'El Tanque' Mariano Pavone, amb dos gols, evità que el Reial Betis signàs ahir un particular rècord negatiu en la seva història, amb només dos triomfs en les darreres 24 jornades lligueres, davant un Reial Saragossa que es mostrà molt inferior al seu rival en la segona part del partit.

Millorà el Betis respecte a altres partits, sobretot en la pressió als rivals en el migcamp, però mostrà una altra vegada les seves carències ofensives fins que sortí Pavone a un quart d'hora pel final. El conjunt de Víctor Fernández va decebre i demostrà que es mostra lluny del futbol de qualitat que ha exhibit en les darreres temporades. Només una ocasió clara de gol en tot el partit i que es convertí en el primer gol de l'horabaixa, obra de D'Alessandro de magistral llançament de falta directa.

No jugà bé el conjunt que dirigeix Héctor Cúper en els primers quaranta-cinc minuts i només una aproximació amb perill a la porteria de César quan Somoza envià una pilota molt a prop de l'escaire.

Reaccionà en la represa el conjunt sevillà conscient que una altra derrota suposaria, a més de la possible destitució del seu tècnic, allunyar-se massa dels llocs de salvació. Xisco Muñoz i Sobis desaprofitaren claríssimes ocasions abans que Pavone, als quatre minuts de ser al camp, igualava el marcador en el minut 82. I per deliri de l'afició bètica, el davanter argentí repetí i marcà amb el pit el 2-1 definitiu quan mancaven només dos minuts per acabar l'enfrontament.