algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Futbol internacional: Mallorca vs Irlanda

Una selecció insular deTercera Divisió rivalitzarà amb el combinat internacional amateur dels verds

M.RAMIS. Palma.

La seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears va ser el lloc escolllit per presentar el partit internacional amistòs que demà (16.30) enfrontarà una selecció de jugadors mallorquins de la Tercera Divisió balear contra un combinat amateur de la República d'Irlanda, en el marc de la preparació d'una nova edició de la Copa de les Regions de la UEFA.

El partit, organitzat pel Port de Pollença Futbol Club, gaudeix del patrocini del Consell de Mallorca i la col·laboració de la Federació de Futbol de les Illes i de l'Ajuntament de Pollença, servirà perquè el seleccionador balear, Jaume Sastre, pugui veure com responen els 24 jugadors que conformen la llista de convocats.

Tant des del Consell de Mallorca com des de l'Ajuntament de Pollença, es va recalcar que l'objectiu del duel, a part de l'exclusivament esportiu, és també la promoció turística del municipi, optant per l'organització d'esdeveniments esportius per diversificar l'oferta turística.

El president de la Federació, Miquel Bestard, va destacar la implicació dels clubs de la Tercera Divisió, ja que sense la seva col·laboració en forma de cessió dels jugadors no hauria estat possible la celebració del partit. «Tots els clubs han col·laborat perquè els problemes fossin mínims», ja que la data d'aquest enfrontament és una mica atípica, ja que dissabte hi ha jornada de Lliga i els clubs han cedit els seus jugadors sense impediments. En aquest sentit, Sastre va explicar que per confeccionar la llista s'ha evitat escollir més de dos jugadors per equip i així minimitzar l'impacte sobre la preparació de la jornada de Lliga.

El matx servirà al seleccionador per començar a perfilar el conjunt que presentarà en la propera edició de la Copa de les Regions de la UEFA, que començarà a principis de desembre al Principat d'Astúries on es jugarà la primera fase de la competició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.