algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

El Madrid defensa el seu lideratge

El Vila-real i València continen la seva persecució del conjunt blanc

El Reial Madrid defensarà demà el lideratge davant el Deportivo en una jornada en la qual els seus immediats persegudiors, Vila-real i València, es desplaçaran a Saragossa i Sevilla, respectivament. Després de la important victòria a la Lliga de Campions (4-2) sobre l'Olympiakos, l'equip de Schuster ha de reconciliar-se ara amb el Campionat de Lliga davant el Deportivo, després de perdre els tres darrers punts a Montjuïc. El conjunt gallec, que s'ha desinflat a les darreres temporades, cercarà la seva segona victòria fora de casa, després de perdre a Riazor davant el València a la darrera jornada. Els gallecs, que ocupen la setzena posició, es troben a només tres punts del descens. Athletic de Bilbao i Betis juguen avui un duel força atractiu. El conjunt biscaí encara no ha guanyat a casa, mentre que l'onze de Cúper, amb la baixa de Juanito, aposta per sumar els seus primers punts lluny del Ruiz de Lopera.

Un dels partits més atractius és el que dirimiran Saragossa i Vila-real. El conjunt de Pellegrini tractarà d'oblidar l'empat de dijous a casa en la Copa de la UEFA.L'Atlètic de Madrid visita el Llevant, el darrer de la classificació, que no ha guanyat cap partit en vuit jornades. Els valencians perdran per sanció Bruno i Javier Aguirre no podrà disposar del sancionat Mariano Pernía.

El Getafe, pletòric despres de derrotar dijous el Tottenham (1-2) a la UEFA, visita el Racing de Santander, que ha guanyat dos i ha empatat un dels quatre partits disputats en El Sardinero. Laudrup no podrà disposar de Kepa per sanció, però afronta el duel pletòric de moral.El Barcelona, que ha empatat a Glasgow amb el Rangers en la Lliga de Campions i perdé a Vila-real fa una setmana (3-1) rebrà l'Almeria, que resolgué el seu darrer compromís a la Lliga amb un 2-0 sobre l'Osasuna. El conjunt de Rijkaard, evidentment, afronta el partit com a favorit davant l'irregular conjunt andalús.El partit entre Sevilla i València "sense Villa" tancarà la jornada al Sánchez Pizjuán entre dos equips amb trajectòries oposades. Els sevillans arriben avalats pel triomf en la Lliga de Campions, mentre que el valencians hi foren derrotats pel Rosenborg noruec.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.