muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

La pólvora de l'Atlètic

Lucas Pou és, amb onze gols en nou jornades, el màxim golejador de la Tercera Divisió i s'ha convertit, així, en el canoner del Balears

El davanter de l'Atlètic Balears, Lucas Pou Nissert (Landskrona, 1979), ha començat la temporada amb el punt mira ben afinat. Suma onze gols i s'ha convertit en el màxim golejador de la Tercera Divisió balear.

" Quina ha estat la vostra trajectòria abans d'arriba a l'Atlètic Balears?
" Vaig jugar dues temporades, 1999/00 i 2000/01 en el Ferrioler, que jugava a la Tercera Divisió balear, després vaig anar a provar sort a la Península, al Reus. Però l'experiència no va ser bona, perquè no tenia la confiança de l'entrenador. Jo som davanter i, durant la temporada que hi vaig ser, vaig arribar a jugar en gairebé totes les posicions. Vaig tornar i vaig fitxar pel Poblera, on vaig jugar una temporada, la 2002/03. Després, vaig anar a s'Arenal, on vaig jugar en dues lligues. I el meu darrer club, el Balears, on aquesta serà la tercera temporada que hi milit.

"Quina és la vostra posició ideal al camp?
" Jo som davanter centre nat, però per la meva rapidesa diferents entrenadors han provat de situar-me en un dels extrems, però on em sent més còmode és de «9». Jugar a prop de l'àrea, tenir l'oportunitat de rematar i moure'm entre línies és la manera de jugar que més còmode em fa sentir. Però si l'entrenador, en aquest cas en Tomàs (Gibert), considera que he de jugar per la banda hi jugaré. El que vull és jugar.

" Quin és el secret del gran moment de forma en què us trobau?
" Allò fonamental és el treball. Estam teballant molt i això es coneix. Crec que, a més de molt, treballam molt bé. La sort sempre hi influeix, però de moment el treball que realitzàrem durant la pretemporada i el que realitzam ara és allò primordial. Un dels factors, però, més importants és gaudir de la confiança de l'entrenador, en aquest Tomàs Gibert. El míster confia en mi i això és el més important.

" I el secret de l'equip? S'ha de recordar que el Balears és líder imbatut de la Tercera Divisió.
" Jo crec que també està en el treball. Almenys en els partits que hem disputat fins ara, ja que hi ha pocs equips que hagin pogut aguantar el nostre ritme durant els noranta minuts. en les segones parts els rivals s'enfonsen i ho aprofitam.

" Una dada a tenir en compte en relació amb el que deis, és que el Balears ha marcat un gran percentatge dels seus gols en les segones parts.
" Sí, és cert. És que fins al partit que jugàrem contra el Margalidà no havíem marcat en les primeres parts.

" Estau imbatuts encara a la Lliga. Treballau perquè la primera derrota es produeixi tan tard com sigui possible, perquè acabarà arribant, o no?
" Això és ben clar, en un moment o l'altre ha d'arribar. Però jugam amb la mentalitat de guanyar, de sumar totes les victòries possibles perquè arribi com més tard millor. Però és un al·licient més, ja que amb tot els companys ens mentalitzam d'aquesta manera per intentar allargar la ratxa tant com puguem.

" A part de l'Atlètic de Balears, quins altres equips creis que estaràn lluitant a la part alta de la taula?
" No ho sé, encara és molt prest per dir-ho, però per exemple el Mallorca B segur que hi serà; el Binissalem, que té molt bon equip, també és un dels candidats... Per exemple el Santanyí, crec que pot donar la sorpresa, ja que també té un gran conjunt. El Santa Eulària segur que hi serà, ja que conserva el mateix bloc de la temporada passada.

" Enhorabona per la vostra selecció per al combinat de regions UEFA.
" Gràcies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.