algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
22°

El Barça acaba amb l'Atlètic en 4 minuts

L'equip de Rijkaard venç còmodament un conjunt matalasser que abaixà els braços massa aviat

FC BARCELONA 3
AT. DE MADRID 0

FC BARCELONA: Víctor Valdés, Oleguer, Puyol, Milito, Abidal, Iniesta, Xavi, Deco, Messi, Henry i Ronaldinho.
Giovani per Ronaldinho i Bojan per Henry.
ATLÈTIC DE MADRID: Abbiati, Seitaridis, Pablo, Zé Castro, Pernía, Maniche, Raúl García, Reyes, Simao, Kun Agüero i Forlán.
Eller per Ze Castro, Maxi Rodríguez per Reyes i Luis García per Agüero.
ÀRBITRE: Iturralde González (comitè basc). Amonestà Pernía, Seitaridis, Pablo i Raúl García per part de l' Atlètic de Madrid i Deco per part del FC Barcelona.
gols:
1-0: minut 15, Deco.
2-0: minut 19, Messi.
3-0: minut 89, Xavi.

L'Atlètic començà ben plantat al Camp Nou, tocant la pilota al migcamp i apropant-se a l'àrea rival amb comoditat. Fou un miratge, perquè els d'Aguirre es desferen amb el gol de Deco al quart d'hora. El migcampista lusitanobrasiler s'aprofità d'una errada del porter Abbiati després d'una centrada aparentment sense perill de Messi. Quatre minuts després, el mateix Messi s'encarregava d'enfonsar gairebé definitivament els madrilenys fent el segon gol de l'horabaixa després d'una excel·lent jugada en combinació amb Ronaldinho. El partit, llavors, només tingué el color blaugrana davant un rival que l'únic que feia era córrer rere la pilota però sense ensumar-la. A més, el porter matalasser mostrava un estat de nervis poc habitual i qualsevol atac blaugrana suposava perill. L'Atlètic tingué sort d'anar-se'n al descans amb només dos gols de desavantatge. Ronaldinho, Messi i Deco no marcaren el tercer en la primera part de pur miracle.

S'inicià la segona part amb una gran ocasió de Gabi Milito per col·locar el tres a zero en el marcador. El Barça afluixà una mica la intensitat a la represa, però continuà controlant còmodament el partit davant un Atlètic que ho intentava amb una mica més de fe, però que no trobava la manera de posar en seriós perill Víctor Valdés. El Barça, en canvi, tocava i tocava la pilota només com ell ho sap fer i esperava l'oportunitat per sentenciar el matx definitivament. A la mitja hora d'aquesta segona part, Henry tingué el gol en dues ocasions, però un Abbiati més inspirat que en els primers quaranta-cinc minuts ho evità.

El gran Barça tornà a la càrrega en el darrer quart d'hora davant un rival que ja havia llançat la tovallola. I arribà el tercer. Una perfecta triangulació de l'atac blaugrana acabà amb una rematada de Xavi al fons de la xarxa a passada de Giovani, que deixava en golejada la visita d'un Atlètic decebedor al Camp Nou. El Barça, en ratxa de resultats i bon futbol, ja és segon i espera la primera ensopegada de l'etern rival per agafar el lideratge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.