muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Un pletòric Eivissa goleja el Gavà a Can Misses

eivissa 4
gavà 0

eivissa: Jose Antonio (2), Josep (2), Buti (2), Joan Castillo (2), Rial (2), Xavi Garcia (2), Manel (2), Natxo (2), Dopico (2), Maties (2) i Sergi (2).
Quique (1) per Jose, Isi (1) per Dopico i Diego (1) per Maties.
gavà: Gonzalo (1), joan Carles (1), Unai (1), Pons (1), Quino (1), Manga (1), Joel (1), Puigdollers (1), Bordas (1), Socies (1) i Joan Oriol (1).
Carlos (1) per Joan Carles, Víctor (1) per Puigdollers i Piti (1) per Bordas.
ÀRBITRE: Miquel Àngel Ruiz (2). Amonestà els jugadors de l'Eivissa, Jose i Dopico; i el jugador visitant Joan Carles. Expulsà amb vermella directa el jugador del Gavà, Piti al minut 78.
gols:
1-0: minut 9, Manel.
2-0: minut 24, Natxo.
3-0: minut 66, Xavi.
4-0: minut79, Rial de penal.
Contundent Victòria de l'Evissa davant un inoperant Gavà, que no va poder fer res davant la clara superioritat dels locals.
De fet, els homes d'Elcacho jugaren a Can Misses el millor partit que han disputat en aquesta nova etapa a Segona B; amb un joc centrat i ben definit que deixà sense esma als seus rivals. L'Eivissa començà el partit amb molta força, en menys de deu minuts ja havia aconseguit el domini del centre del camp, alhora que Manel marcava el primer gol de l'Eivissa. Al minut 24, Natxo aconseguia novament superar la porteria defensada per Gonzalo i féu embogir la fidel afició de Can Misses.

A la represa, l'Eivissa continua dominant el joc amb claredat. Al minut 66, fou Xavi qui superà novament la porteria del Gavà. Finalment, Rial marcà de penal el quart gol que arrodonia la golejada de l'Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.