algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Reial Madrid millora, però no enamora

El conjunt blanc continua líder després de superar amb dificultats el Recreativo de Huelva

r. madrid 2
recreativo 0

reial madrid: Iker Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo, Diarra, Sneijder, Guti, Robben, Raúl i Van Nistelrooy.
Higuaín per Robben, Gago per Diarra i Baptista per Sneijder.
recreativo: Sorrentino, Edu Moya, Cáceres, Beto, Dani Bautista, Zahinos, Pampa Calvo, Aitor, Jesús Vázquez, Camuñas i Javi Guerrero.
Marquitos per Camuñas, Sinama-Pongolle per Pampa Calvo i Gerard per Zahinos.
ÀRBITRE: Daudén Ibañez (col·legi aragonès). Amonestà Sneijder per part del Reial Madrid i Beto, Cáceres, Jesús Vázquez, Gerard i Sinama-Pongolle per part del Recreativo.
gols:
1-0: min. 73, Van Nistelrooy.
2-0: minut 90, Higuaín.

El Reial Madrid manté el lideratge a la Lliga després d'endur-se en els darrers minuts els tres punts davant un Recreativo de Huelva que controlà el matx una bona estona.

Bernd Schuster jugà a despistar i a enganar tothom amb el seu equip titular. Va prometre en la prèvia quatre canvis i al final jugà amb els mateixos del partit anterior. S'acabaren les rotacions, degué pensar el tècnic germànic.

Un Recre amb moltes baixes encarà de manera valenta i ofensiva el partit del Bernabéu i durant molts minuts va fer recordar l'equip que la temporada passada golejà els blancs a casa.

Casillas, de nou, salvà el seu equip a la mitja hora de joc quan rebutjà un xut de Cáceres que ja es colava a la xarxa. El pal, poc després, salvà el conjunt andalús en una rematada de Sergio Ramos i en una altra d'Sneijder a l'inici de la represa.

El Madrid millorà molt en defensa a la represa i això donà seguretat als aficionats i als jugadors de Schuster. Van Nistelrooy perdonà incomprensiblement dues vegades i l'ombra del final de la sort planava damunt el coliseu madridista. Però el davanter holandès, en ratxa, s'encarregà de tranquil·litzar la parròquia merenga a un quart d'hora del final en aprofitar una bona passada de Raúl que, per cert, va rebre l'afecte d'una afició que el vol a la selecció.

Amb el gol en contra, el Recre es llançà a l'atac conscient que no hi perdia res i, lògicament, deixà forats en defensa. Higuaín, al descompte, sentencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.