Manacor 1
At.Ciutadella: Barceló (1), Romero (2), Paulo (3), Dani Iglesias (2), Sam (3), Igor (2), Berto (2), Gaimundi (2), Marcos (2), Juanlu (3) i Edgar (2).

Tòful (3) per Marcos i Alzina (2) per Romero. manacor: Vives (2), J. Moll (2), Miquel (2), Pere Fuster (1), T. Julià (1), T. Vidal (1), David (2), Gual (3), Jandro (2), Llull (1) i Edu (1).

Sete (1) per Gual i Oli () per Jandro.
ÀRBITRE: Serrano (1). Amonestà amb targeta groga Sam, Igor i Alzina del Ciutadella; i Miquel, Gual i Llull del Manacor. gols: 1-0, minut 5, Gual.
1-1, minut 55, Juanlu.

XAVI RIUS. Ciutadella.
Juanlu va rescatar un punt per al Manacor en el segon temps. L'equip mallorquí s'emportà un valuós empat de Ciutadella després d'anar a remolc en el marcador des dels instants inicials del partit. Gual havia avançat l'Atlètic en el minut cinc del duel, però Juanlu firmà les taules en el minut deu de la segona meitat. D'aquesta manera, els de Manacor sumen la tercera jornada sense perdre.