cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°

L'Atlètic supera sense problema un defensiu i poc inspirat Artà

Prior, Ramón i Nando materialitzaren els gols blanc-i-blaus

At.Balears 3
Artà 0
At.Balears: López (2), Rubio (2), Toni Martí (2), Rodri (2), Pablo (2), Toni Coll (2), Prior (2), Nando (2), Òscar (2), Lucas (2) i Ramón (2).

Almeida (2) per Lucas i Isma (2) per Òscar.
Artà: Nofre (1), Brunet (1), Femenies (1), Víctor (1), Reyes (1), Gayà I (1), Nieto (1), Gayà II (1), Dalmau (1), Barbón (1) i Paco (1).
ÀRBITRE: Nadal Riera (2). Amonesta els jugadors de l'Atlètic de Balears, Rubio i Pablo; i els jugadors de l'Artà, Gayà II, Barbón i Víctor.
Gols:
1-0: minut 46, Prior.
2-0: minut 56, Ramón.
3-0: minut 60, Nando de penal.

Victòria de l'Atlètic de Balears davant un inoperant Artà, que jugà a la darrera guarda durant tot el partit. Així, a la primera meitat el conjunt blanc-i-blau dominà des dels primers minuts el joc al centre del camp; creà nombroses jugades de perill i clares oportunitats de gol. De fet, al minut cinc del primer temps, Ramón aconseguí superar la porteria defensada per Nofre, gol que no pujà al marcador, ja que l'àrbitre no el donà per vàlid.

A la segona meitat el domini continuava essent pels locals; i de quina forma, ja que Prior inaugurava el marcador al minut 1 de la represa. Amb el gol, l'Artà es tancà encara més a la seva línia defensiva, intentant combatre els atacs del jugadors locals. Però de poc va servir, deu minuts després Ramón marcava el segon gol i quatre després Nando sentenciava amb un penal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.