lluvia ligera
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Treballada victòria del Ferrioler

El conjunt de Jaume Mut s'imposà a un inferior Sporting Maonès

FERRIOLER 2
SP. MAONÈS 1
FERRIOLER: Juanjo (2), javi (2), Artabe (2), Juanito (2), Tòfol (2), Llompart (2), Xisco (2), Agus (2), Espadas (2), Nacho (2) i Calero (2).
Tato (2) per Llompart, Marcos (2) per Xisco i Aldo (2) per Espadas.
SP. MAONÈS: Eloy (2), Jordi (2), Pipe (2), Capó (2), Israel (2), Dani (2), Alex (2), Lido (2), David (2), Moyano (2) i Pirri (2).
Oscar (2) per Dani, Abraham (2) per David i Beto (2) per Pirri.
ÀRBITRE: Alberto Morena (2). Amonestà Juanjo, Xisco, Agus i Nacho del Ferrioler i a Capó, Dani i Beto de l'Sporting Maonès.
GOLS:
1-0: minut 42, xut d'Agus, la pilota pega en un defensor i es fica dins la porteria d'Eloy.
1-1: minut 78, Moyano.
2-1: minut 80, Nacho.

BERNADÍ VICH. Palma.
El Ferrioler aconseguí un treballat triomf davant l'Sporting Maonès. El conjunt de Jaume Mut va dur la iniciativa del partit durant la immensa majoria dels minuts, però l'Sporting es defensà amb ordre i mai no renuncià al contracop.

El Ferrioler no pogué inaugurar el marcador fins a les acaballes de la primera meitat.
A la represa, el Ferrioler continuà exercint un clar domini sobre el rival. L'Sporting mostrà una tímida reacció i aconseguí empatar en el minut 78. L'alegria dels menorquins fou ben curta, ja que dos minuts després, Nacho Azcona aconseguia el gol del triomf.

Quedaven encara deu minuts pel final, però el marcador ja no es va moure. El Ferrioler sumava així un important triomf davant un Sporting que millorà la seva imatge respecte del partit del debut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.