algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Sense cap sorpresa de darrera hora

El brasiler Dani Alves jugarà al Sevilla com a mínim durant una temporada més

Malgrat els intents del Reial Madrid de fitxar el jugador brasiler del Sevilla Dani Alves, aquest quedarà a l'equip andalús com a mínim una temporada més. L'equip blanc va fer ahir, a les darreres hores del mercat de fitxatges, tot el possible per aconseguir els doblers que demanava el Sevilla, però finalment Alves haurà d'esperar per anar a jugar a un altre equip, ja que de moment haurà de prestar els seus serveis esportius a l'equip andalús.

Un dels fitxatges més sonats de les darreres hores fou el del migcampista defensiu Thiago Motta, del FC Barcelona, que des d'ahir serà nou jugador de l'Atlètic de Madrid. Motta passà el reconeixement mèdic divendres horabaixa a Madrid i serà presentat dilluns a l'estadi Vicente Calderón. El brasiler no entrava en els plans de Frank Rijkaard, entrenador del FC Barcelona. Aquest és el novè fitxatge de l'equip matalasser.D'altra banda, el jugador de l'Atlètic de Madrid Peter Luccin, de 28 anys, també ha canviat d'equip. En aquest cas passarà a formar part de la plantilla del Saragossa, club amb el qual ha firmat per tres temporades.El francès fou presentat ahir, just abans d'entrenar amb la resta de l'equip.El Reial Betis oficialitzà el fitxatge del davanter Jose Mari, procedent del Vila-real.

Jose Mari serà presentat el pròxim dimarts a les instal·lacions de l'estadi Manuel Ruiz de Lopera i jugarà a l'equip blanc-i-verd durant les tres pròximes temporades. El davanter ve a completar la plantilla que dirigeix l'argentí Héctor Cúper i compartirà presentació amb el brasiler William Lanes Lima, que fins ara militava a l'Atlètic Mineiro, encara que té passaport comunitari.El Recreativo de Huelva ha obtingut els serveis del davanter madrileny Javi Guerrero, de 30 anys i procedent del celta de Vigo. Guerrero jugà cedit al club andalús la passada temporada i anotà 7 gols en els 23 partits que disputà.Minuts abans del tancament del mercat de fitxatges, el Reial Madrid anuncià l'acord al qual havia arribat amb el Getafe per al traspàs del de la pedrera Rubén de la Red, tot i que s'ha reservat una opció de compra per a les pròximes dues temporades.

L'equip blanc també es va desfer d'Adrián González, que jugarà cedit en el Celta de Vigo. Per la seva part, De la Red ha estat traspassat malgrat ser un dels membres de la pedrera que més havien participat a la pretemporada a les ordres de Bernd Schuster. A més, el madridista havia estat objecte de desig de molts clubs de la Lliga espanyola. Finalment, serà el Getafe qui ha obtingut els seus serveis. Finalitza així un termini de fitxatges sense massa sorpreses. Ni tan sols l'argentí Román Riquelme ha trobat equip que el tregui de l'ostracisme al Vila-real.

Els clubs de Primera han gastat més de 500 milions en fitxatges, un rècord històric. L'holandès Arjen Robben ha estat el més car, per 35 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.