algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Mallorca vol començar amb un somriure

El conjunt de Manzano rep el Llevant amb l'objectiu de guanyar i trencar el malefici dels inicis de Lliga

81864
Els davanters Webó i Güiza han arribat a temps a la primer matx oficial de la temporada i tenen molts números per ser titulars.

S'han acabat les proves, els experiments i els patiments de la pretemporada. Ara va de bo. La temporada 2007/08 aixeca el teló avui a l'Ono Estadi (19.00 hores) amb el duel entre el Mallorca i el Llevant, que serà dirigit pel col·legiat andalús Ramírez Domínguez.

El conjunt de Gregorio Manzano s'estrena davant la seva afició amb l'objectiu de sumar els tres punts en joc i posar punt a la negativa ratxa de 10 anys sense aconseguir la victòria en la primera jornada de Lliga.

Els números signats pel Mallorca en pretemporada conviden a ser optimistes, ja després de vuit amistosos disputats encara no coneix la derrota (ha sumat cinc triomfs i tres empats). El tècnic mallorquinista confia perllongar aquesta ratxa positiva avui davant el Llevant, equip que afronta el matx carregat d'interrogants després d'una pretemporada molt irregular en la qual només ha estat capaç de guanyar els modests Navaleno, Benidorm i Las Palmas, i en canvi ha encaixat doloroses golejades, contra l'Hèrcules (4-0) i l'Olympiakos (4-0).

Gregorio Manzano podrà comptar finalment amb els davanters Güiza i Webó, que tenen molts números per formar la primera parella atacant del curs. L'andalús es troba completament recuperat de la lesió de trencament fibrilar en el quàdriceps dret i en l'entrenament d'ahir matí superà satisfactòriament les darreres proves. Per la seva banda, el camerunès sembla haver superat el cansament del llarg viatge amb la seva selecció per terres japoneses.

Així, Manzano podria alinear avui el seu equip de gala de la temporada passada més la parella atacant de luxe. Si fos així, el Mallorca jugaria amb Miquel Àngel Moyà a la porteria; a la defensa jugarien Héctor, Ballesteros, Nunes i Fernando Navarro; Pereyra, que jugarà amb una nova màscara per protegir el seu delicat tabic nasal, ocuparà la posició de pivot defensiu en el rombe del centre del camp amb Ibagaza a la mitja punta. Els dubtes arriben per les bandes. L'ala dreta ha de ser per a Jonás Gutiérrez, si la distensió al turmell esquerre que patí en l'entrenament d'ahir no li impedeix jugar. El cos tècnic esperarà l'evolució del l'internacional argentí , a qui a més s'efectuaran noves proves abans del partit per confirmar si està en condicions o no de botar a la gespa.

Pel que fa a la banda esquerra, Gregorio Manzano no revelarà fins al darrer moment si alinearà el veneçolà Juan Arango o el darrer fitxatge, l'uruguaià Gonzalo Castro.

Probablement l'atac vermellenc estarà en mans de Güiza i Webó. Els lesionats Dorado i Molinero i els sancionats Víctor Casadesús i David Navarro es perdran el debut d'aquesta temporada de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.