muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

El Reial Mallorca ha fet molt bé els deures

L'equip de Manzano afronta un nou curs amb la plantilla compensada i invicte en la pretemporada

69744
Gregorio Manzano aixeca el dit gros, en un gest d'optimisme amb vista al curs que és a punt de començar. | T.AYUGA

El Reial Mallorca 2007/2008 té molt bona pinta. El conjunt mallorquinista, que afronta la seva onzena temporada consecutiva a Primera Divisió, iniciarà diumenge una nova Lliga amb els deures fets. L'equip que entrena Gregorio Manzano ha sortit invicte en tots els compromisos amistosos que ha afrontat al llarg de la pretemporada i el joc que ha exhibit aquests dies ha il·lusionat una afició vermellenca que comença a pensar que enguany no toca passar pena, i que les metes del Mallorca en aquesta campanya són més ambicioses que la d'assegurar la permanència en la màxima categoria.

Entre l'estatge de pretemporada de Kössen, el trofeu Ciutat de Palma, la minigira holandesa i el passat trofeu Festa d'Elx, el Mallorca ha disputat vuit partits amistosos i n'ha obtingut un balanç positiu de cinc victòries "Mittersil (1-10), Tyrolean (0-10), Wacker Innsbruck (1-3), Bayern de Munic (3-0) i Elx (0-2)" i tres empats "Olympiakos (1-1), Twente (2-2) i Groningen (2-2).

En tots aquests amistosos, el club balear ha demostrat que l'aposta per conservar el bloc de la temporada passada ha estat un encert. Si a això hi afegim que la secretaria tècnica ha tingut bon ull amb els fitxtatges, en treim com a resultat que el Mallorca ha passat de ser un equip irregular i poc efectiu en atac a ser un bloc sòlid, equilibrat en totes les línies i perillós davant la porteria rival.

Començant per la porteria, el Mallorca amb el fitxatge de l'argentí Germán Lux, ha format una parella amb Moyà que garanteix seguretat davall els pals. Al binissalemer li ha sortit un competidor fort.

En defensa, si el Porto no ho impedeix, Manzano disposarà de la mateixa guàrdia pretoriana que en el curs passat "Héctor, Ballesteros, Nunes i Navarro", però a més l'ha reforçada amb Molinero i amb David Navarro.

En el centre del camp, la baixa de Bosko Jankovic ha estat coberta per l'uruguaià Gerardo Castro i Ibagaza comptarà amb un recanvi de luxe i amb molt de futur, com és Borja Valero. La gairebé segura continuïtat de Jonás Gutiérrez, un dels jugadors més en forma de la temporada passsada, també es pot considerar una bona notícia per al club balear.

Finalment, en la davantera, sembla que el Mallorca ha resolt gran part dels problemes amb el gol gràcies als fitxatges de Webó i de Güiza, que a més s'han adaptat aviat a l'equip.

Això promet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.