nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

Guillermo Pereyra renova fins a l'any 2010

El jugador argentí ha arribat finalment a un acord amb el Mallorca que ha permès la seva continuïtat

El migcampista argentí Guillermo Pereyra ha arribat finalment a un acord amb el Mallorca per a la seva renovació. El Guille serà jugador vermellenc fins al 30 de juny de 2010. Ha estat el seu germà l'encarregat de mantenir diversos contactes amb l'equip illenc per tal d'arribà a un acord que deixàs satisfetes les dues parts implicades. Finalment, el Mallorca ha hagut de fer un cert esforç econòmic per poder retenir Pereyra, però el jugador també ha hagut de rebaixar les seves pretensions per poder quedar a l'illa. Ara, tot ha acabat bé, i Pereyra podrà disputar la temporada amb tranquil·litat i sense haver d'estar pendent del seu contracte.
Pereyra s'afegeix així a altres jugadors que també finalitzaven el seu contracte. Aquest fou el cas de Ballesteros i Ibagaza, que, malgrat tot, no varen haver de negociar tant de temps amb el club vermellenc per arribar a un acord. Malgrat tenir certs problemes amb Gregorio Manzano "el tècnic vermellenc llevà Pereyra la seva condició de capità" i d'haver passat per una crisi de joc la temporada passada, Pereyra s'ha convertit en un home clau en els esquemes del tècnic andalús. L'argentí ha estat titular indiscutible durant la segona volta de la Lliga i el seu paper dins la bona marxa de l'equip és innegable.

Després d'haver realitzat una bona temporada, el Guille Pereyra es va voler reivindicar amb vista a la seva renovació. De fet, l'argentí manifestà que volia sentir-se «valorat», sobretot després del seu bon any futbolístic. Pareix que finalment el Mallorca ha valorat els esforços de l'argentí a la plantilla i l'ha volgut mantenir con un dels baluards vermelencs per a la temporada que s'acosta. El Guille ha volgut agrair l'esforç de l'equip illenc renunciant a part de les seves pretensions econòmiques i demostrant que el seu desig era quedar al Mallorca. Queda així tancada una de les qüestions que han centrat l'atenció aquesta pretemporada. Han estat setmanes de negociacions, però, per sort, amb un bon final, ja que les dues parts implicades han sabut dur a terme les negociacions i aportar cada una de la seva part per arribar a bon port, que era renovar Pereyra, un dels jugadors amb més autoritat i carisma de la plantilla del Reial Mallorca, respectat tant pel cos tècnic com pels seus companys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.