nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Es paralitza el fitxatge de Chivu

El jugador romanès i el Madrid no es posen d'acord en el salari

La incorporació del defensa de la Roma Cristian Chivu al Reial Madrid va quedar travada per diferències sobre les demandes salarials del futbolista romanès, digué ahir el president del club espanyol, Ramón Calderón.

Dimecres, la Roma va arribar a un acord per vendre Chivu a l'equip blanc per 18 milions d'euros, després de rebutjar ofertes anteriors de l'Inter de Milà italià i el Barcelona espanyol, però ara sembla que el fitxatge és en perill.

«Hem arribat a un acord amb la Roma», va dir Calderón, «però ara hem d'acordar els termes personals amb el jugador i pel que m'han dit existeixen diferències substancials respecte del salari», va agregar.

Calderón va assenyalar que el club ha d'estudiar el tema amb deteniment, ja que les demandes del capità de la selecció romanesa superen les expectatives del club.

El representant del jugador, Víctor Becali, va expressar ahir a Reuters: «El salari ofert pel Reial Madrid està per sota de la proposta de l'Inter. Si el Madrid va acceptar pagar 18 milions d'euros a AS Roma ha d'acceptar també les sol·licituds del futbolista, perquè Cristián Chivu és el que juga».

«Chivu es quedarà a la Roma llevat que el Reial Madrid faci una nova oferta», va agregar.
Mitjans de premsa espanyols van informar que el Real li havia ofert al defensor 5'2 milions d'euros bruts per any.
El defensor encara té un any de contracte amb el conjunt italià i el seu representant va aclarir que Chivu podria demandar un salari molt més alt si es queda lliure en el seu poder, a finals de la pròxima temporada.

«Si surt com a agent lliure l'any que ve, el seu futur equip podria abonar-li un salari d'entre 7 i 8 milions d'euros, ja que no necessitaria pagar pel traspàs» va afegir Becali.

«L'Inter va fer a Chivu una bona oferta, però els clubs no van aconseguir posar-se d'acord en la suma del traspàs», va agregar.
Becali va dir que ell i el seu jugador esperaven ara una nova oferta del Real.
«La pilota està a la pista del Reial Madrid ara», va subratllar. «Si l'oferta dels espanyols no és satisfactòria, Chivu acabarà el seu contracte amb la Roma», va finalitzar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.