• Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

Màxima emoció en faltar sis jornades per al final

Continua la lluita aferrissada per disputar el play off i per evitar el descens a Regional Preferent

Falten només sis jornades per al final de la Lliga i l'emoció és màxima, tant a la zona més noble de la classificació com entre els equips que lluiten per evitar el descens. L'Eivissa, líder amb quatre punts d'avantatge, just va poder empatar (2-2) al camp de l'Atlètic Balears. El conjunt blanc-i-blau continua quart, tot i que empatat a punts amb la UE Poblera. El conjunt de Nico López no va tenir cap dificultat per sumar tres punts més i conserva intactes totes les seves opcions de disputar el play off d'ascens. El Mallorca B, per la seva part, superà dissabte el Montuïri (3-0) sense gaires dificultats. S'ha de destacar també que el Margalidà just fou capaç d'empatar a Ciutadella en un duel en el qual els dos equips cercaren el triomf fins al darrer alè.

En un dels partits més atractius de la jornada, el Binissalem es confirmà com l'equip més en forma de la categoria després de guanyar la Penya Esportiva Santa Eulària dins Eivissa. El conjunt pitiús s'avançà en el marcador, però el Binissalem, ja a la segona meitat, capgirà el marcador amb gols de Maqueda i David García. La Penya, a tres punts, i el Binissalem, a quatre, mantenen intactes les seves opcions de lluitar per l'ascens. A la zona baixa de la taula, els sis darrers classificats sumaren una nova derrota. Així, la situació no ha variat, malgrat que resta una jornada menys. El Sóller té pràcticament peu i mig a Regional Preferent. A la darrera jornada, el Manacor aconseguí la victòria en el temps afegit (0-1) a Can Maiol, després de noranta minuts de futbol insuls i avorrit. El Sóller disposà d'opcions de triomf fins que l'àrbitre Guerrero Maria expulsà Lluís en el minut 56. Aleshores, el Manacor de Pep Sansó va aconseguir el control del partit, tot i que no marcà fins al darrer alè.

El Collera patí una dura i inesperada travelada dissabte en perdre de manera contundent (1-5) amb el Santanyí. El conjunt de Damià Barceló s'avançà en el marcador just iniciar-se el matx, però el Collera empatà ben aviat. Encara abans del descans, el Santanyí marcà el segon i demostrà una gran eficàcia golejadora fins a aconseguir l'1-5 final. El Constància, per la seva part, perdé a Son Ferriol un duel força igualat. Xisco avançà el Ferrioler a la primera meitat, però els d'Inca empataren poc després que es complís el primer quart d'hora de la represa. L'equip de Joan Manel Darder, entrenador durant tants anys a Son Ferriol i ara rival, pecà de conformista i acabà rebent un gol en el darrer minut. El Constància continua així empatat a punts amb el Montuïri, tercer dels darrers, però fora de la zona de descens. L'Sporting Maonès va fer una passa important cap a la permanència en superar el Vilafranca (2-1) en un partit que els menorquins dominaren quasi en tot moment. Finalment s'ha de remarcar el triomf de l'Alcúdia davant l'Alaior (2-0) en un partit entretingut.