algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Manzano: «La nostra feina es mereixia un premi»

L'entrenador va donar «un deu» als seus futbolistes


Assetjat pels periodistes catalans, que semblaven més aviat fanàtics seguidors blaugranes que no pas professionals de la informació, Gregorio Manzano va afirmar després del partit que el Reial Mallorca s'havia merescut el «premi» de l'empat, al mateix temps que va lamentar la «mala sort» en les dues jugades clau: el penal fallat per Jonás Gutiérrez i l'autogol de Fernando Navarro en el minut 89 de matx. «Tal com ha anat el partit, es mereixia un premi per al Mallorca. És lògic que el Barcelona tengui oportunitats al seu camp, però han estat mínimes. Ho hem fet molt bé durant tot el partit, per la qual cosa ens n'anam amb el cap ben alt, però amb la butxaca buida». «Hem fet -va afegir- un gran partit d'acord amb les nostres possibilitats, però hem tengut mala sort en el penal i en l'autogol de Navarro».

Manzano, que va donar «un deu» als seus futbolistes, lamentà que Víctor Valdés no hagués estat expulsat en la jugada del penal: «El reglament diu que en una ocasió manifesta de gol s'ha de sancionar amb expulsió, i Víctor Valdés hauria d'haver vist la vermella. Llavors el partit hauria pogut ser diferent», va assegurar el tècnic andalús.

El preparador vermellenc va saber mantenir el tipus quan alguns periodistes de Barcelona qualificaren de «mesquí» el joc del seu equip. Ben al contrari, recordà que amb «aquest joc mesquí vàrem guanyar per un gol a dos el Sevilla». Un resultat que el totpoderós Barça no va poder igualar en la seva visita al Ramón Sánchez Pizjuan. «No es pot comparar el Barcelona amb el Mallorca. Hem de valorar la feina que hem fet tenint en compte les diferències que hi ha entre un equip i l'altre», va dir el de Bailén, en una concorreguda roda de premsa al Camp Nou.

Per últim, Manzano va mirar ja al futur més immediat, que passa pel compromís del pròxim diumenge davant el Nàstic de Tarragona. «Hem d'intentar sumar els tres punts i arribar tan aviat com sigui possible al nostre objectiu», va concloure el tècnic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.