nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Ronaldinho descansarà davant el Mallorca

El brasiler Ronaldo de Assis «Ronaldinho» es perdrà els dos propers partits del Barcelona, davant el Mallorca aquest diumenge en la Lliga i contra el Getafe el dimecres a la Copa del Rei, per continuar un pla de preparació física individualitzat. Ronaldinho, segons va informar el club, se sotmetrà a aquesta feina específica per recuperar-se després d'una amigdalitis que l'ha obligat a causar baixa en diversos entrenaments i que ha requerit un tractament antibiòtic.

L'objectiu és recuperar la millor condició física del jugador, fet pel qual s'ha tengut en compte també l'acumulació de partits que porta durant aquesta temporada. Els tècnics i preparadors del Barcelona han ideat un pla de feina amb dobles sessions de dematí i tarda en les quals combinarà la feina en el gimnàs amb la que es faci sobre la gespa del Camp Nou. Ronaldinho s'integrarà al grup quan es trobi en òptimes condicions, amb previsions que apunten al proper dijous i que l'obligaran a perdre's els parttis davant el Mallorca i el Getafe.

El Barcelona homenatjarà diumenge l'expresident de la Federació Catalano de Futbol (FCF), Jaume Roura, amb motiu de la seva trajectòria al capdavant de la institució, en un acte que tendrà lloc a les 18:35 hores en el Camp Nou, abans del començament del partit que disputaran blaugranes i vermellencs. El president del Barça, Joan Laporta, entregarà a Roura un distintiu per la seva feina al capdavant de la Federació Catalana de Futbol, així com per la seva aportació a la consolidació de la selecció catalana de futbol amb els dos partits disputats entre Brasil, amb un rècord d'audiència mundial. El Barcelona també vol agrair a Roura la seva responsabilitat en el club blaugrana durant els períodes transitoris, amb motiu de la dimissió del president Enric Reyna fins a l'elecció del nou president, fent tasques amb Joan Trayter, president de la comissió econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.