muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
12°

El Mallorca vol treure petroli del Calderón

L'equip de Manzano lluitarà per trencar la mala ratxa lluny de l'Ono Estadi i acostar-se a la salvació

104238
El Reial Mallorca intentarà repetir la victòria aconseguida l'any passat davant l'Atlètic de Madrid.
El Reial Mallorca visita el Vicente Calderón amb la intenció de sorprendre l'Atlètic de Madrid i trencar la mala ratxa lluny de l'Ono Estadi, on ha perdut els quatre darrers partits.

El conjunt que entrena Gregorio Manzano gaudeix en aquests moments d'un tranquil·litzador matalàs de quatre punts respecte a la zona de descens i una victòria podria significar una passa molt important per a la salvació. Un empat també es podria donar per bo, però una derrota podria complicar novament les coses, tenint en compte el calendari que li espera al Mallorca en les pròximes jornades, amb el duel contra el Getafe a l'Ono Estadi i la visita al Camp Nou.

El conjunt mallorquí es veurà les cares amb un Atlètic de Madrid que s'ha conjurat per no cometre més errades i per lluitar pels llocs de Lliga de Campions. L'equip que dirigeix el mexicà Javier Aguirre només ha sumat vuit dels darrers 24 punts i ocupa la sisena posició de la classificació a quatre punts de la zona 'champions' i a només dos de quedar-se fora de les places europees. Així, els matalassers estan obligats a reaccionar i a donar una alegria a la seva afició.

Per a aquest partit, Gregorio Manzano no podrà comptar amb el sancionat Fernando Varela ni amb el lesionat Bosko Jankovic, per la qual cosa es veurà obligat a introduir canvis en el seu onze. L'andalús veié la cinquena targeta groga davant el Betis, mentre que el serbi pateix una rotura fibrilar a la cama esquerra i estarà un mínim de deu dies de baixa.

Si el tècnic aposta per un 4-4-2 amb un rombe en el centre del camp, l'equip inicial serà el format per Moyà, Héctor, Ballesteros, Nunes, Navarro, Pereyra, Jonás, Tuni, Ibagaza, Víctor i Arango. En canvi, si aposta per un doble pivot i un dibuix d'un 4-4-1-1, Basinas entraria en l'equip i el solleric Tuni es quedaria a la banqueta.

Trejo
Una de les notes més destacades en la llista de convocats és la presència per primera vegada de l'argentí Óscar Trejo, únic reforç en el mercat hivernal i que podria disputar els seus primers minuts amb la camiseta vermellenca si Gregorio Manzano ho creu convenient. També entrà en l'expedició el davanter Diego Tristán, qui encara no s'ha estrenat com a golejador aquesta temporada i que travessa per un dels pitjors moments de la seva carrera.

Tal com reconegué Manzano el passat divendres, una victòria al Calderón deixaria el Mallorca amb peu i mig a Primera Divisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.