cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Un jugador i el seu pare foren agredits al camp de futbol de Can Picafort

Es prohibirà l'entrada dels agressors a totes les instal·lacions esportives municipals

Dissabte passat un grup d'adolescents agredí un jugador del CE Consell i el seu pare. Els fets s'iniciaren durant el partit que disputaven el conjunt cadet del Can Picafort amb el de Consell.

Tot d'una que l'àrbitre va xiular la fi del partit -com diu la carta que adjuntam- un dels jugadors del Can Picafort pegà una coça a la cuixa de l'altre jugador, la qual cosa féu que caigués a terra. Després d'això, el pare de l'agredit demanà explicacions a l'atacant. Per resposta, va rebre més agressions verbals i físiques.

A la baralla s'hi afegiren altres joves. La brega fou tan grossa que el personal del camp de futbol, i l'entrenador de l'equip de Consell, hi hagueren d'intervenir. El pare s'hagué d'arribar a tancar al vestuari per no ser copejat més.

El delegat d'Esports de l'Ajuntament de Santa Margalida, Pere Mas, ja ha emprès mesures perquè els violents no tornin a entrar a cap de les instal·lacions esportives que hi ha al municipi. Mas també ha informat que els afectats ja han presentat la denúncia a la Guàrdia Civil i que, aviat, els agressors seran citats.

Pareix que els atacants, de manera habitual, exerceixen violència verbal, però fins dissabte passat mai no havien fet servir l'ús de la força. El regidor Mas ha dit que «planyia el jove jugador de Consell i el seu pare per la violència de què han estat víctimes». «No podem tolerar actes d'aquests tipus en els nostres camps» afegí.

El pare del jugador del Consell, per la seva part, agraeix les mostres d'interès rebudes tant per part del regidor com del president de l'equip del Can Picafort. Del que més es queixa el pare és de veure com «un altre cop més hem hagut de veure com la violència i el salvatgisme envaeix el camp».

«Una de les víctimes, en concret el pare, assegura que el que més greu li sap no són els cops, sinó el sentiment d'indefensió que va experimentar quan va rebre els insults i les amenaces per part d'una gent que no coneixia i sense cap motiu aparent». Ara només resta esperar que no es tornin a repetir episodis com aquest.

(Podeu llegir la carta remesa a DdB pel pare a la secció d'Opinió)

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.