nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Lluita, emoció i empat a Son Malferit

El Soledat-Alaior acaba en taules després d'un partit amb nombroses alternatives

SOLEDAT 1
ALAIOR 1

SOLEDAT: Pascual (3), Israel (2), Alex (2), Bruno (1), Tovar (1), Valcaneras (2), Francisco García (2), Pibe (2), Jonathan (2), Javi López (2) i Salva (1).
Cortés (1) per Valcaneras, Juanjo (1) per Sala i Francisco Garrido (1) per Francisco García.
ALAIOR: Antonio Riuvets (2), José Pons (2), Llor (1), Òscar Galmés (2), Jordi Perea (2), Jualián Calzada (1), Gil (2), Rubén Carreras (1), Javier Gutiérrez (2), Abel Gomila (1) i Cristóbal Sánchez (1).
Ismael Marqués (1) per Gutiérrez.
ÀRBITRE: Baza Blanco, bé. Amonestà amb targeta groga els jugadors del Soledat Pibe, Valcaneras i Garrido, i els de l'Alaior Pons i Galmés. Expulsà amb vermella directa el jugador local Tovar i per doble amonestació groga el visitant Gil.
GOLS:
1-0: minut 3, Jonathan.
1-1: minut 32, Gomila.
El Soledat i l'Alaior empataren ahir a un gol al Municipal de Son Malferit en un partit molt igualat. Els dos equips, que lluiten per fugir de la zona baixa de la classificació, lluitaren durant tot el partit per aconseguir els tres punts, amb contínues alternances en el domini del joc.

A deu minuts del final es va produir una de les jugades clau del partit quan el defensa local Tovar va ser expulsat en cometre un clar penal, donant l'oportunitat a l'equip visitant d'avançar en el marcador. Amb el marcador empatat a un, Pascual es va convertir en l'heroi del partit, el porter local va aconseguir aturar el penal i salvar un punt per a l'equip de Son Malferit. Uns minuts més tard també va ser expulsat, per doble amonestació, el jugador de l'Alaior Gil, deixant així els dos equips amb deu homes.

D'aquesta manera, els menorquins continuen amb un punt d'avantatge per davant dels palmesans en la classificació general de Tercera, amb 23 i 22 punts respectivament. Els dos equips hauran de seguir lluitant per intentar allunyar-se de les posicions de perill que ara ocupen l'Arenal, el Sóller i el Platges de Calvià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.