algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Bianchi, destituït

Pepe Murcia, tècnic del filial, ocuparà la banqueta de l'Atlètic el proper diumenge davant el Betis

L'Atlètic de Madrid va destituir ahir el tècnic argentí Carlos Bianchi, després de la derrota de dimecres passat a la Copa del rei davant el Saragossa i una ratxa de nou partits consecutius sense guanyar a la Lliga, alhora que comunicà que Pepe Murcia, entrenador del filial, ocuparà el lloc de Bianchi a partir d'ara.

«Us comunic que el matí d'avui (per ahir) hem arribat a un acord amb Carlos Bianchi per rescindir el seu contracte amb l'Atlètic de Madrid», explicà Enrique Cerezo, president del club blanc-i-vermell, que afegí que no creu que hi hagi «cap problema per arribar també a un acord econòmic», si es té en compta que Bianchi encara tenia contracte fins la temporada que ve.

«A l'inici de temporada teníem moltes esperances. Vam fer l'impossible per fer un gran equip després de cercar les mancances de la tamporada anterior. També vam fitxar un tècnic de prestigi però les coses no han anat com esperàvem», manifestà Cerezo.

La derrota del dimecres passat a El Calderón davant el Saragossa (0-1) provocà que el públic matalasser cridàs «Bianchi vete ya» per segon partit consecutiu. Fou el darrer partit del prestigiós tècnic argentí. Després del duel davant el conjunt aragonès, hi hagué dues reunions. El dimecres vespre fou el torn de Gil Marín, Enrique Cerezo i Toni Muñoz, i ahir dematí els mateixos més Bianchi, i fou quan es va prendre finalment la decisió.

Pepe Murcia, tècnic del filial de Segona Divisió B durant les darreres tres temporades, es va fer càrrec de l'equip des d'ahir horabaixa i ja s'ha presentat a la plantilla. Murcia serà l'encarregat d'asseure-se a la banqueta el proper diumenge davant el Reial Betis a l'espera que el club madrileny fitxi un nou entrenador.

L'Atlètic suma era per ara els mateixos punts que la temporada que baixà a Segona Divisió (1999-00) i ha igualat com a local els seus pitjors registres de la història, amb només onze punts en nou partits disputats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.