cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

Serra Ferrer disposarà de l'onze de gala

El tècnic mallorquí recupera Joaquín, Rivera i Edu per al partit del proper diumenge a Son Moix

El Betis recuperarà els jugadors Joaquín, Rivera i Edu per al partit de lliga de diumenge davant del Mallorca, en què el tècnic verd-i-blanc, Llorenç Serra Ferrer, podrà per tant, alinear el seu onze de gala.

A més, Serra Ferrer disposarà igualment del recentment fitxat davanter Diego Tardelli, que podria debutar després de rebre ahir el pertinent passi internacional per part de la Confederació Brasilera de Futbol.

En la sessió d'entrenament duita a terme ahir pels bètics, de nou davant d'un nombrós públic, va participar també amb normalitat el meta «Koke» Contreras i per això s'espera que l'exmadridista entri a la convocatòria per al desplaçament a Son Moix, per la qual cosa el porter Relaño tornarà al filial.

Quant a l'onze inicial, la principal incògnita se centra en la davantera, amb Dani, Robert, que ahir va demostrar amb un gol de xilena a l'assaig les seves habilitats, i Tardelli com opcions possibles, encara que el més segur és que sigui el de Triana, que pareix que s'ha retrobat amb el bon joc, qui iniciï el partit a l'onze titular de l'entitat presidida per Manuel Ruiz de Lopera.

D'aquesta manera, i en espera d'allò que depari l'entrenament d'avui, el Betis podria jugar amb Doblas a la porteria; Varela, Juanito, Rivas i Luis Fernández en defensa; Joaquín, Assunçao, Rivera, Fernando i Edu en la medul·lar i Dani tot sol en la punta de l'atac ver-i-blanc.

El davanter del Reial Betis Daniel Martín «Dani» va admetre avui que després del que li va passar, li feia falta «un partit així», en al·lusió a la seva destacada actuació a Vigo, en el primer partit que va disputar després de donar positiu en un control d'alcoholèmia.

Dani, que va ser a l'origen del gol del Betis i de l'expulsió del jugador cèltic José Enrique, no es va mostrar preocupat per l'hostilitat del públic de Balaídos amb ell, i va dir: «m'és igual com em rebi la gent cada vegada que jugam a fora. Ho tenc ja assumit. A més, és millor no passar desapercebut».

Sobre el partit, Dani va comentar: «Vist el que va passar l'empat va ser el resultat més just. Sabem que amb un empat a zero estam classificats, però un gol seu ens pot deixar fora», i va advertir que, per al partit de tornada, «serà qüestió d'encarar el xoc oblidant-nos per complet de l'anada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.