nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

«Guanyar aquí no hagués estat just»

El tècnic valora com a «positiu» el punt aconseguit després d'haver-ho passat «molt malament»

Héctor Raúl Cúper va admetre després del partit contra el Getafe que hagués estat «injust» dur-se els tres punts del Coliseu Alfonso Pérez després del que es va veure damunt el terreny de joc. «Ha estat un partit complicat i difícil, i guanyar no hagués estat el més just perquè el cert és que en alguns instants ho hem passat molt malament». El tècnic mallorquinista va destacar, en una molt breu compareixença davant els mitjans, les virtuds de l'equip entrenat per Bernd Schuster. «Es tracta d'un conjunt molt ordenat i que de meitat del camp per amunt tenen homes molt perillosos». Segons Cúper, «si manté la regularitat i l'equilibri, si el respecten les lesions i les expulsions, no passaran cap pena per mantenir la categoria».

Per la seva part, Sergio Ballesteros va manifestar-se en una línia semblant, i recordà que «pocs equips es duran els punts d'aquest camp». El defensa valencià no va tenir cap problema en acceptar fins i tot que el seu rival s'havia adaptat millor a l'estat del terreny de joc. «El camp estava humit i els seus dos davanters ens han donat molta feina. Ells han estat en molts moments millor que nosaltres».

El porter Miquel Angel Moyà no va cercar en aquesta ocasió cap excusa a la seva errada i va admetre que li havia «escapat la pilota». El consol que li queda al binissalemer és que, aquesta vegada, «no vàrem acabar perdent el partit i l'errada no s'acusa tant».

L'autor de gol, Fernando Navarro, va admetre que havia tengut el factor sort de la seva banda a l'hora de materialitzar el gol que suposà l'empat dels vermellencs. «Quan un xuta a porta és sempre per marcar, però per fer un gol així està clar que cal també una mica de sort», va admetre el defensa català, que anota així el segon gol de la seva carrera en Primera Divisió. Navarro va remarcar que «sumar sempre és important, i més encara per a un equip jove i amb molts homes recent arribats com és el nostre cas».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.