algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Campano: «El pitjor no és haver perdut»

El capità del Mallorca lamentà les expulsions

El capità del Reial Mallorca, Alejandro Campano, va declarar que partia del Camp Nou amb un mal gust de boca, provocat sobretot per les baixes que el seu equip pot acumular per la propera jornada. «Em queda un mal gust de boca, i no només pel resultat, sinó per les expulsions i lesions que hem tengut», digué el capità vermellenc.

Analitzant el joc de l'equip de Cúper, Campano va opinar que no tot s'havia fet malament i que el Mallorca també havia tengut les seves oportunitats, «hi ha hagut coses que s'han fet malament, però també n'hi ha que s'han fet bé, hem tengut alguna oportunitat, però ells han estat molt ràpids al darrere, com per exemple Carles Puyol».

El migcampista del Mallorca va restar importància a la derrota, i va recordar que la plantilla té molts jugadors nous, fet pel qual han de menester un poc més de temps per acabar d'acoblar-se. «No estic preocupat, s'ha de tenir en compte que tenim molta gent nova i hem de menester una mica més de temps per conjuntar-nos», explicà Alejandro Campano. Per la seva banda, el davanter Yordi, que debutava amb l'equip que presideix Vicenç Grande, es va mostrar satisfet per la seva adaptació a l'equip, encara que va lamentar la derrota. «El debut ha estat bé, físicament no he tengut problemes i tampoc no he notat que em faltés compenetració, la llàstima ha estat que no poguéssim fer un poc més», declarà el davanter. «Aquest partit ja està oblidat, ara ens hem de concentrar en el proper partit de Lliga a casa contra la Reial Societat, aquesta és la nostra Lliga», opinà Yordi, que també lamentà les lesions i expulsions que va patir el seu equip, «Ens hem deixat més de tres punts a Barcelona, les lesions i les expulsions ens poden donar problemes el proper cap de setmana».

Etoo, exjugador del Mallorca i davanter del Barcelona, que ha marcat 4 gols a l'equip vermellenc en 4 partits que ha jugat en contra ell, va declarar que havia vist els de Cúper millor que la passada campanya, i afegí «tant de bo que sofresquin menys que l'any passat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.