muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Eto'o entra en la convocatòria de Rijkaard

El davanter camerunès es recupera del seu cop al cap i podrà jugar avui contra el seu exequip

Samuel Eto'o serà avui gairebé amb tota probabilitat davant el Reial Mallorca, després d'haver-se recuperat del seu traumatisme cranioncefàlic patit en l'entrenament de divendres passat, quan picà de cap amb el seu company Damià. Frank Rijkaard, després del vistiplau dels metges, decidí incloure el davanter camerunès en la convocatòria de l'equip blaugrana, que s'enfronta avui horabaixa al conjunt vermellenc al Camp Nou.

Eto'o va superar les proves mèdiques i ahir al matí ja es va exercitar amb normalitat amb la resta de companys. La seva inclusió en la convocatòria coincideix amb la segona baixa consecutiva de l'argentí Leo Messi per problemes burocràtics.

Els barcelonistes gairebé no s'han pogut exercitar al complet al llarg de la setmana a causa dels compromisos internacionals, però la consigna d'aconseguir avui la primera victòria a la Lliga continua invariable. La plantilla és conscient que l'empat sense gol de la jornada inaugural generà crítiques i no volen passar una altra setmana en què es qüestioni la innegable qualitat d'un equip que continua gaudint del màxim favoritisme pel títol de la regularitat.

La solució passa per sumar aquest primer triomf, una cosa que Rijkaard ha deixat clara als seus jugadors en els dos dies en què ha disposat de tots ells per entrenar amb normalitat. A més, sumar els tres punts ajudarà de cara al primer partit de Lliga de Campions del proper dimecres davant el Werder Bremen. Segons el que es veié en el darrer entrenament blaugrana, el tècnic holandès podria alinear d'inici Valdés, Belletti, Puyol, Oleguer, Van Bronckhorst, Márquez, Xavi, Deco, Giuly, Ronaldinho i Eto'o.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.