nubes dispersas
  • Màx: 12.3°
  • Mín: 7.77°
12°

El darrer patiment

Els aficionats del Mallorca donaren la benvinguda als futbolistes amb bengales i aplaudiments poc després de les 19.15 hores

Si algú tenia clara la importància del partit d'ahir era l'afició. Els seguidors vermellencs no donaren l'esquena en el darrer acte de la Lliga 2004-2005 i donaren suport al seu equip en aquesta darrera estació del seu particular «via crucis». El darrer patiment d'aquesta temporada va provocar una perfecta comunió entre els aficionats. Poc després de les 19.15 hores una taca vermella inundava els voltants de Son Moix per esperar l'autobús del Reial Mallorca. Un bon grapat de bengales i una sonora ovació reberen els vermellencs.

Les entrades estaven esgotades i l'afició sabia que hauria de patir. I marcà el Llevant mentre es desesperava Son Moix. El Vila-real tardà una eternitat -desset minuts- en empatar i tornar el Mallorca a Primera. I encara abans del descans marcà Forlán.

El Betis s'avançà en el marcador a la segona meitat, però la derrota del Llevant deixè el Mallorca a Primera. El patiment ja s'ha acabat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.