L'equip de Luxemburgo va ser molt superior al Racing gràcies a la màgia de Raúl i Ronaldo

R. MADRID 5
R. SANTANDER 0

R. MADRID: Iker Casillas, Míchel Salgado, Helguera, Samuel, Roberto Carlos, Beckham, Gravesen, Raúl, Zidane, Owen i Ronaldo.
Pavón per Helguera en el minut 46 i Guti i Figo per Beckham i Zidane en el minut 75.
R. SANTANDER: Aouate, Regragui, Moratón, Oriol, Bertín, Ayoze, Morán, Anderson, Benayoun, Regueiro i Javi Guerrero.
Aganzo i Arizmendi per Regueiro i Javi Guerrero en el minut 65 Jonathan per Benayoun en el minut 75.
ÀRBITRE: Iturralde González (Comitè basc). Amonestà amb cartulina groga Helguera, Beckham i Míchel Salgado del Reial Madrid i Regragui, Moratón i Oriol del Racing.
1-0: minut 28, gol d'Owen, aprofita una passada de Ronaldo després d'una genialitat de Raúl.
2-0: minut 36, Ronaldo, de penal.
3-0: minut 53, Raúl resol dins l'àrea.
4-0: minut 72, Raúl, altre cop, creua la pilota des de fora de l'àrea.
5-0: minut 91, Ronaldo, després de regatejar a Aouate.

El Reial Madrid, amb tres genialitats de Raúl González, tombà la il·lusió del Racing, un equip molt fluix ahir, en una jornada que permet al madridisme somiar una setmana més amb l'errada avui del Barcelona i seguir així optant al títol.

Raúl va ser el gran protagonista. Exquisit en el seu interior, va aparèixer sempre des de la segona línea, trencà el pla tàctic de Nando Yosu i liderà una golejada per 5-0 que dóna un plus de moral al vestidor de Luxemburgo.

Raúl va llegir de forma extraordinària un contracop en el primer gol del Madrid. Quan el normal, en un jugador mig és topar contra el defensa de torn o intentar l'u contra un, Raúl picà un bonic pas per sobre de la cobertura del Racing, que aprofità Ronaldo per deixar que Owen sortís en la foto. L'anglès, molt discret una vegada més, marcà a plaer.

Va ser el més potable del primer temps. Ronaldo marcà de penal, que Auoate féu sobre ell mateix, el seu gol cent amb la camiseta del Madrid.

Després va tenir temps de fer-ne un altre i apropar-se al pitxitxi. El Racing va ser un ninot en mans del Madrid. Els cantàbrics van ser massa conservadors i marxaren al descans amb dos gols en contra. El millor va ser un xut tímid de Javi Guerrero als 22 minuts.

Després del descans, continuà el Racing picant però sense definir. El Madrid va fer tot el contrari i cada vegada que arribava era gol. Raúl marcà el 3-0 i el 4-0. Regueiro envià la pilota a l'escaire però no era el dia del Racing, li mancava el gol. I al final Ronaldo arrodoní la festa amb el cinquè gol.