• Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

Ronaldo dóna tres punts d'or al Madrid

L'equip blanc vencé per 0-2 a l'estadi d'Anoeta i fica pressió al líder Barcelona

R.SOCIETAT 0
R.MADRID 2

R.SOCIETAT: Riesgo, Zubiaurre, Labaka, Brechet, Garrido, Uranga, Karpin, Mikel Alonso, Barkero, Aranburu i Kovacevic.
Gabilondo per Uranga en el minut 80 i De Paula per Aramburu i Rossato per Garrido en el minut 85.
R.MADRID: Casillas, Celades, Helguera, Pavón, Roberto Carlos, Beckham, Gravesen, Solari, Raúl, Owen i Ronaldo.
Guti per Solari en el minut 64, Mejía per Gravesen en el minut 75 i Borja per Owen en el minut 85.
ÀRBITRE: Turienzo Àlvarez (col·legi castellà-lleonès). Amonestà Barkero per part de la Reial Societat i Beckham i Gravesen per part del Reial Madrid.
0-1: minut 83, Ronaldo.
0-2: minut 91, Ronaldo.

Dos gols de Ronaldo en la recta final del partit habilitaren el triomf del Reial Madrid davant la Reial Societat a l'estadi Anoeta i donen més emoció a la Lliga, ja que la diferència amb el Barça s'escurça provisionalment a tres punts.

Le Reial Societat sortí al terreny de joc amb ànims de revenja després de la derrota encaixada en la primera volta en un partit que fou suspès a falta de sis minuts per al final a causa d'una amenaça de bomba a l'estadi Santiago Bernabéu. Emperò l'equip de Wanderlei Luxemburgo, que afrontà el matx amb les baixes de Michel Salgado, Walter Samuel, Zidane i Figo, era plenament conscient que una derrota o un empat els deixaria gairebé sense opcions de cara a la lluita pel títol i jugà un partit molt seriós. Sense pressa per arribar a la porteria rival, el Reial Madrid fonamentà el seu joc en l'ordre defensiu. Era fonamental no encaixar cap gol davant una Reial Societat que en tot moment jugà de tu a tu amb l'equip madrileny. S'arribà al descans amb el marcador inicial, després de 45 minuts intensos i de domini altern.

El temps corria en contra del conjunt blanc i quan semblava que el partit acabaria amb empat a zero gols aparegué la figura de Ronaldo, qui perforà la porteria defensada per Riesgo en dues ocasions en els deu darrers minuts del matx i donà tres punts vitals per a un Reial Madrid que confia en una ensopegada avui del Barcelona davant l'Albacete al Camp Nou per escurçar la diferència de sis punts que el separa del lideratge.

Amb la victòria dels blancs la pressió i la responsabilitat per guanyar i conservar l'avantatge és per al conjunt que entrena Frank Rijkaard, que avui es veurà les cares amb l'Albacete al Camp Nou. La Lliga continua oberta.