algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Cúper: «La victòria ens havia d'arribar»

El tècnic es mostrà satisfet amb el partit d'ahir


Héctor Cúper, com no podia ser menys, es va mostrar molt satisfet ahir per una victòria que «tard o d'hora havia d'arribar i com més prest fos millor», però es mostrà molt cautelós a l'hora de fer valoracions. En aquest sentit, el tècnic argentí del Mallorca assegurà que «no som partidari ni de mostrar-me massa eufòric quan guanyam, ni massa pessimista quan es perd. Hem d'aconseguir un equilibri, encara que sé que la gent (l'afició) té dret a expressar el que sent».

Continuà, en la mateixa línia, que «hem de ser un equip molt fort mentalment i capaç de jugar amb el fred, la pluja i la neu si és necessari. Hem de demostrar a l'afició que podem sortir d'un mal moment».

Segons el tècnic mallorquinista, la clau del partit d'ahir va ser «que hem fet una feina molt bona amb la pilota. Hem intentat suplir la tècnica de Savio i Galletti amb bones cobertures i pareix que ens ha anat bastant bé, però també és cert i no ho puc negar que encara ens falta aconseguir moltes coses, com millorar en seguretat quan recuperam la pilota perquè si haguéssim confiat més en nosaltres, potser hauríem marcat més gols».

Pel que fa al desplaçament del Mallorca a Mestalla el proper diumenge a les nou del vespre, Héctor Cúper va reconèixer que l'equip illenc potser no hi arribarà encara en un bon moment de forma, però tornà a desplegar el seu discurs realista a l'hora de declarar que «no podem evitar haver d'anar a València, així que hi hem d'anar amb la personalitat suficient per jugar a qualsevol camp».

En aquest sentit, reclamà que «l'equip mantengui sempre una bona actitud i predisposició. Si baixam en la nostra actitud, i no estam al cent per cent, no aconseguirem les victòries. L'actitud d'un equip es mesura amb la mentalitat, les accions, la motivació... i això es nota al camp».

Tot i la feina que li queda encara per fer a l'equip, Cúper es mostrà molt confiat a aconseguir la victòria el proper diumenge a l'estadi de Mestalla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.