algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Cúper: «Bona feina, però mal resultat»

El tècnic reconegué que «falta contundència en atac»

El tècnic argentí del Mallorca, Héctor Raúl Cúper, tornà a l'estadi de Son Moix i gaudí d'una bona rebuda per part de l'afició, que penjà algunes pancartes donant-li la benvinguda.

Cúper no pogué brindar a l'afició un triomf, que hauria estat el primer a l'estadi en el darrer mig any. El tècnic reconegué que el resultat li deixa «un gust amarg».

El tècnic mallorquinista explicà que «des del meu punt de vista l'equip ha treballat bé, ha mantingut un ordre bo, encara que ens ha faltat marcar un segon gol que hauria tancat el partit, i també ens ha faltat contundència en atac».

Cúper insistí molt en el fet que havia vist un important progrés en l'equip: «Hem defensat bé, no hem patit jugades molt clares i, gairebé, no tenc cap queixa»; i afegí que «si haguéssim guanyat, l'estat d'ànim seria molt diferent, però la meva feina com a entrenador és la d'analitzar el que ha fet l'equip, i des d'aquest punt de vista he de ser optimista, perquè ens estam apropant bastant a l'equilibri que crec que necessitam».

El màxim responsable tècnic del Mallorca volgué destacar també la «mentalitat d'equip» amb què segons ell jugaren ahir els seus homes i declarà que «si treballam bé com a equip, els resultats arribaran». Així mateix insistí que «no s'ha guanyat, però el treball ha estat millor que a Sevilla».

Cúper també declarà que «un punt mai no em deixa content, però he d'analitzar no només el resultat sinó també com s'ha desenvolupat el matx. Evidentment estaria més feliç si la jugada d'Ibagaza i Colsa no hagués acabat en gol, o si la gran parada de Leo Franco hagués estat el nostre segon gol, però estic convençut que els triomfs arribaran».

Finalment, Héctor Cúper comentà el seu retrobament amb l'afició mallorquinista amb aquestes paraules: «Un està plenament concentrat en el partit, però és important que la gent hi sigui i que animi l'equip, i avui (per ahir) la gent hi ha estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.