algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Vuit titulars del Madrid són a la infermeria

Ronaldo sembla haver-se recuperat i finalment podrà ser alineat diumenge contra el FC Barcelona

Fins a vuit jugadors del Reial Madrid, titulars per a Carlos Queiroz, varen ser a mans del cos mèdic madridista apartant-se del grup i omplint la infermeria la setmana del clàssic davant el Barcelona. El tècnic portuguès té vuit «tocats» tot i que espera poder comptar amb tots ells per diumenge.

Qui pitjor ho té és Àlvaro Mejía, que comptava amb serioses opcions de titularitat per l'absència per sanció de Francisco Pavón i la presència d'Iván Helguera enmig del camp. L'anglès David Beckham i José María Gutiérrez «Guti» es varen retirar abans de l'acabament de l'entrenament amb un problema muscular i amigdalitis, respectivament. Mentrestant, el portuguès Luis Figo i el brasiler Ronaldo Nazario s'exercitaven en solitari i Roberto Carlos, Iván Helguera, Mejía i Raúl González ni tan sols botaven al terreny de joc.

El doctor del Reial Madrid, Juan Carlos Hernández, va informar de l'ampli informe mèdic que omple la infermeria però que no li fa ser pessimista per al decisiu partit de diumenge davant el Barcelona. «David Beckham pateix unes molèsties molt semblants a les que ja va patir durant la pretemporada. Es tracta d'una tendinitis a la cama esquerra que provoca que li faci mal el tendó a la part posterior de la cama a l'altura del genoll», va explicar el doctor.

«Qui més difícil ho té per jugar diumenge és Mejía. No persisteix la sobrecàrrega a la seva cama esquerra i demà (per avui) realitzarem un nou estudi per veure si podem començar a realitzar treball específic», afegí. Mejía continua patint mal a la cama esquerra, prenent antiinflamatoris i desitjant superar la prova que a expenses de la seva evolució, se li realitzarà entre dijous i divendres per decidir si pot disputar el partit de diumenge.

Hernández va explicar un per un els casos de la resta de «tocats» de la plantilla blanca. «Guti pateix una amigdalitis, Figo s'està recuperant de sobrecàrregues i cops típics d'un partit, Ronaldo continua complint el seu pla de recuperació, Raúl té una fascitis plantar i realitzà treball en el gimnàs esperant poder tornar aviat als entrenaments, Helguera va tenir treball de recuperació i a Roberto Carlos li ha davallat la inflamació del primer dit del peu dret i confiem que torni de forma imminent als entrenaments amb la resta dels seus companys», va concloure el metge del Reial Madrid, Juan Carlos Hernández.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.