algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

«Qui guanyi diumenge, s'escaparà»

Fernando Vázquez insisteix que Mallorca i Valladolid es disputen més que tres punts


La necessitat de guanyar diumenge per escapar-se de la zona baixa és quelcom present en la ment de jugadors i cos tècnic de Mallorca i Valladolid. L'entrenador de l'equip de Zorrilla i extècnic també del Mallorca, Fernando Vázquez, així mateix ho recordava en declaracions al programa d'M7 Món Esportiu en assegurar que «diumenge jugam contra un rival directe i qui guanyi s'escaparà de la zona baixa i tindrà la sensació que s'allunya del perill».

Pel tècnic gallec, «la Lliga està superinteressant a la zona baixa perquè encara no hi ha res decidit. Espanyol i Celta pareixien condemnats, però sengles victòries d'aquesta darrera jornada han fet que no hi hagi res clar i, a més, que altres equips estiguin implicats en aquesta lluita. A la zona alta la situació és igual d'emocionant».

Per Fernando Vázquez, els partits d'aquest diumenge seran importantíssim de cara al desenllaç final, però especialment el que disputarà el Valladolid i el Reial Mallorca. A favor dels primers, hi jugarà el fet que «el camp serà ple, perquè aquí la gent respon molt bé quan el futbol és de franc o molt barat», però en contra ho farà que «dels darrers deus partits a casa tan sols n'hem guanyat un (2-0 amb el Sevilla)». A més, l'arbitratge de Tristante Oliva no li inspira confiança al tècnic del Valladolid, qui qualifica el col·legiat designat com «de poca força i nosaltres ja no ens refiam de res, ja que duim ja nou penals clars sense xiular».

Ni Mallorca ni Valladolid no són encara a la zona de descens i Vázquez confia que el que fou el seu equip fa uns anys «no perdrà la categoria perquè té la salvació a la seva mà, i qui estigui més tranquil serà qui se salvarà».

Pel que fa al capítol de baixes, ambdós equips han recuperat jugadors per a aquesta cita. Així, Aragonés recupera Pereyra -amb molèsties musculars a la cama dreta- i Finidi -amb grip-. El Valladolid, per la seva part, recupera Sousa, mentre que Peña, amb un microtrencament \132 fibril·lar, i Sánchez Japón, amb mal al genoll dret, són dubtes. Els de la pedrera Rafa i Abel Muñoz i Makulula encara es recuperen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.