muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

Caos en la concentració blanca

Devers 1.200 seguidors alteren una sessió a porta tancada del Madrid

Jorge Valdano i Emilio Butragueño, directors generals esportius del Reial Madrid, presenciaren des de primera línia del camp d'entrenament el caos que protagonitzaren 1.200 persones que presenciaren la sessió programada a porta tancada i estudien canvis per als exercicis d'avui.

Valdano i Butragueño, representants de la directiva en la concentració que el Reial Madrid du a terme a La Manga, es desplaçaren cap a un camp annex a l'hotel on s'allotja l'expedició madridista i presenciaren com els nombrosos aficionats superaren el reduït control policíac per presenciar de darrere una tanca tot l'entrenament dels seus ídols. En concloure la sessió de treball, que es desenvolupà enmig de crits d'admiració dels aficionats espanyols i càntics anglesos dirigits a David Beckham a càrrec d'una àmplia representació dels seus paisans, Valdano comunicà que estan estudiant canvis per a la sessió d'avui.

D'altra banda, el primer entrenament de la concentració madridista amb vista al derbi enfront de l'Atlètic de Madrid mostrà Santiago Solari com el substitut de Ronaldo, la millora de Roberto Carlos, que va fer cursa seguida, i els dubtes d'Àlvaro Mejía i Iván Helguera.

Després d'una petita xerrada amb el tècnic, el portuguès Carlos Queiroz, i uns minuts de correguda contínua, se succeïren els exercicis amb la pilota abans de la disputa d'un partidet. Mentrestant, Roberto Carlos, separat del grup, realitzava corregudes amb calçat esportiu, mostrant una lleugera millora de la forta contusió que pateix al primer dit del peu dret. Helguera i Mejía no s'entrenaren amb el grup i feien feina específica de recuperació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.