lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

El futbol balear torna celebrar la seva festa

Els clubs campions de totes les categories en les temporades 2001-02 i 2002-03 reberen un trofeu

La temporada futbolística és llarga, plena d'emocions, sorpreses, alegries i decepcions per a tots els equips i quan s'acosta el cap d'any i arriba l'hora de fer balanç, el futbol balear celebra la seva particular festa. Enguany, i a causa de la no celebració d'aquest tradicional acte la temporada anterior, s'han entregat més trofeus que mai a tots els campions de totes les categories de Lliga i Copa dels cursos 2001-2002 i 2002-2003.

La cerimònia, presidida pel president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, es va fer al restaurant Ses Cases de Sa Font Seca de Palmanyola i comptà amb la presència de la batlessa de Bunyola, Maria Cabot, el director general d'Esports del Govern balear, Josep Lluís Ballester, el director de l'àrea d'esports de l'Institut de Serveis Socials i Esportius de Consell de Mallorca, Francesc Ramis i el president de la Unió de Federacions Esportives de Balears, Miquel Pascual.

L'acte s'inicià amb l'entrega de distincions a les entitats públiques i privades que van col·laborar a l'acte: Menú, Banca March, Puma, Ajuntament de Bunyola, CIM i Govern Balear; i els Seleccionadors de les distintes Seleccions de Balears, per la seva col·laboració i dedicació en les passades temporades: Dario Fernández, José Garrido, Javier Herreros, Santiago Miralles, Antonio Barea i Nicolás López.

Després dels parlaments de les autoritats, la cerimònia continuà amb l'entrega de distincions a persones que han dedicat tota la seva vida en benefici del futbol balear. Enguany, la Comissió Gestora de la Federació Balear de Futbol decidí concedir tal honor a: Enrique Pérez Casado, president del Rafal Nou; José María Jiménez, entrenador del Patronat; Domiciano Gutiérrez, entrenador del Port d'Andratx per evitar una tragèdia; Jaume Ripoll, exàrbitre; el periodista Gabriel Genovart, a títol pòstum pel seu amor al futbol balear, i a les jugadores del Platges de Calvià Femení Esmeralda Mendoza, Susana Heredia i Mari paz Cerdà per la seva aportació a la Selecció Balear Femenina.

També foren guardonats l'Atlètic Balears -de Tercera i el Juvenil- el Collera i el Serverina femenins, el Sant Francesc Juvenil i el Reial Mallorca -primer equip i juvenils- pels seus èxits durant les dues últimes temporades. Finalment, els mallorquinistes Miquel Àngel Moyà i Paco Soler reberen les botes d'or.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.