cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Alejandro Campano s'erigí en l'heroi del partit

«Els dos gols han estat de tot l'equip»


Alejandro Campano es va convertir ahir en l'heroi del partit, aconseguint dos grans gols que donaven la victòria al seu equip i reivindicant la seva titularitat amb vista al pròxim fitxatge del nigerià Finidi George.

El jugador sevillà va firmar una de les seves millors actuacions a la Lliga, amb dos grans gols, i va confessar al final de l'enfrontament que «estic molt orgullós de mi mateix per la meva manera de jugar, però ara el que he de fer és continuar treballant i anar a més». I afegí, respecte de les seves dues dianes, que «els dos gols han estat de tot l'equip, perquè si els de darrere no haguessin fet una bona feina, no haurien valgut de res». Tot i això, confessà que «m'ha agradat molt el primer que he aconseguit, mentre que en el segon he vist que la defensa reculava i que tenia oportunitat de xutar i ho he provat». Així mateix, manifestà que «els dedic a la meva al·lota i a la meva mare, que han patit durant tot el partit des de la graderia».

Segons Campano, allò més important de la victòria d'ahir davant del Betis és que «hem sumat tres punts importants i ja en tenim desset, cosa que ens ajuda a continuar fent feina per assegurar-nos la permanència, i ara el més important és pensar en el partit de dimecres enfront del Vila-real».

A pesar del triomf aconseguit, el sevillà no volgué menysprear en camp moment el joc del Betis, dela qual va dir que «és un equip impressionant, dels que juguen millor de tota la Lliga, però nosaltres hem fet una feina molt bona i hem aconseguit superar-los».

Quant al gran nombre d'ocasions que en els dos darrers partits han tingut els seus rivals -el Copenhaguen i el Betis respectivament- i quant al seu poc encert, el vermellenc comentà que «moltes vegades la truita es gira de l'altra banda i som nosaltres els qui no tenim la sort davant porta i els altres equips sí i se n'aprofiten, mentre que nosaltres quedam sense puntuar. Ja era ben hora que la sort ens tocàs un poc a nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.