bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
11°

Jaume Frontera és el nou tècnic del Sóller fins dia 30 de juny

Avui dirigirà la seva primera sessió preparatòria a Can Maiol

Jaume Frontera torna a casa. És l'escollit per la junta directiva del Sóller i avui mateix dirigirà la primera sessió preparatòria.

La trajectòria esportiva de Jaume Frontera està estretament vinculada amb el Sóller, si pensam que ja defensava els colors de l'equip del seu poble com a futbolista. Una greu lesió el tragué dels camps de futbol amb 25 anys. Llavors va ser quan començà la seva carrera com a entrenador -al Sóller, és clar.

Frontera afronta el futur amb optimisme, confiança i grans dosi d'il·lusió. «Arrib amb il·lusió, responsabilitat i sabent que s'haurà de fer molta feina. A més, és imprescindible que els resutats t'ajudin un poquet», començà explicant.

El Sóller, a través de Paco Esteban, va tenir un inici de campionat excepcional, arribà a posar-se líder, però ara només ha aconseguit un punt dels darrers quinze. Frontera encara el repte de parlar d'objectius, tot i que no esmenta la lligueta d'ascens. «El Sóller, per la plantilla que té, ha d'aspirar a alguna cosa més que a la permanència. En qualsevol cas, i encara que sigui un tòpic, hem d'anar partit rere partit, pero sense renunciar a res», va assegurar.

Jaume Frontera assegura que li ha costat decidir-se a acceptar l'oferta del Sóller, si consideram que havia adoptat la determinació de no tornar a les banquetes enguany. «La veritat és que m'ha costat molt decidir-me per dir que sí, ja que tenia ben decidit no entrenar... Ara bé, entrenar el Sóller és diferent, ja que ho tenc a cinc minuts i em puc organitzar... A qualsevol altre equip no hi hauria volgut anar sota cap circumstància, però el Sóller és diferent, és ca meva», acabà asseverant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.