cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

El Barcelona no falla i jugarà la UEFA

Tot i fer un bon partit, el Celta fou incapaç de marcar a la porteria defensada per Víctor Valdés

BARCELONA2
CELTA0

BARCELONA:Víctor Valdés, Gabri, Frank de Boer, Puyol, Reiziger, Sorín, Mendieta, Cocu, Overmans, Saviola i Kluivert.

Gerard per Overmans en el minut 35, Motta per Sorín en el minut 46 i Dani per Saviola en el minut 75.

CELTA:Pinto, Velasco, Sergio, Cáceres, Juanfran, Luccin, Giovanella, Gustavo López, Mostovoi, Àngel i Edú.

Sylvinho per Sergio en el minut 36, Coira per Gustavo López en el minut 53 i Jesuli per Velasco en el minut 58.

ÀRBITRE:César Muñiz Fernández. Expulsà en el minut 28 amb la targeta vermella directa el jugador local Angel per agressió a Frank De Boer, i el barcelonista Kluivert per participar a la posterior picabaralla.

GOLS:
1-0: minut 6, Sorín.
2-0: minut 50, Saviola.

El Barça estarà l'any que ve a Europa perquè no malgastà l'única oportunitat que se li brindava, que era guanyar davant el Celta el seu quart partit consecutiu, cosa que no feia des de fa uns anys, i que l'Athletic de Bilbao perdés o empatàs el seu.

Acabada una de les pitjors temporades del Barça, en el terreny futbolístic (es despenjà de la Lliga des del començament) i en el social (ha tingut quatre presidents: Gaspart, Reyna, Trayter i Laporta), el Barcelona es lleva la pressió que l'ha perseguit els darrers mesos: quedar per primera vegada en la seva història sense jugar una competició continental.

Intensa primera part en la qual les dues porteries es varen veure assetjades, especialment la del Celta, cosa que evidencià que els dos equips volien guanyar el partit.

El Celta fou molt millor equip d'allò que reflectí el resultat, però els faltà un plantejament ofensiu més clar, ja que Edú jugà sol. A més, quan va tenir el partit, com fou en el segon temps, es mostrà incapaç.

El Barça es trobà amb un matiner gol, després de concretar de cap Sorín una centrada també amb el cap de Kluivert, que fou molt protestat pels jugadors del Celta, que pensaven que el lateral argentí estava en fora de joc.

En començar la segona part, Luccin donà dos ensurts quasi consecutius a la porteria de Víctor Valdés, que en la primera jugada aturà una pilota que entrava per l'esquadra.

El que no va fallar fou Saviola, que després d'una primera part amb molt mala sort de cara a la porteria, marcà en la jugada més bona del partit, elaborada per ell mateix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.