nubes dispersas
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

Joaquín Peiró no viatja a Palma amb l'equip «per falta d'ànim»

El Màlaga comunicà fa uns dies al veterà tècnic que no el renovarà

L'entrenador del Màlaga, el veterà Joaquín Peiró, ha decidit no viatjar amb el seu equip a Palma i, per tant, no ocuparà la banqueta de Son Moix en el darrer partit de Lliga, que disputarà el seu equip demà contra el Mallorca. El tècnic ha demanat al club la possibilitat de no viatjar amb l'expedició andalusa i ha al·legat «falta d'ànim», segons ha informat el Màlaga.

Peiró va saber fa uns dies que el Màlaga no tenia intenció de renovar-li el contracte, que acaba aquest pròxim 30 de juny, i s'ha quedat sense equip per a la pròxima temporada. Així és que la seva decisió podria estar provocada per aquesta circumstància. De tota manera, el Màlaga ha acceptat la seva sol·licitud i ni s'ha plantejat sancionar rl tècnic.

El club de la Costa del Sol ha apostat enguany per deixar escapar tots els jugadors que acaben contracte i així ho ha fet amb el mateix Peiró, Roteta, Sandro o Dely Valdés. Aquesta decisió es deu que a partir de la campanya vinent el club andalús apostarà per la pedrera, malgrat que els resultats positius no siguin tan brillants com fins enguany.

Joaquín Peiró ha estat cinc temporades al capdavant del Màlaga, en les quals ha estat capaç de mantenir l'equip andalús a Primera Divisió tot i tenir un dels pressuposts més baixos de la categoria. Fins i tot enguany arribà fins als quarts de final a la Copa de la UEFA, on va ser eliminat pel Boavista portuguès. L'expedició malaguenya que viatjarà a Mallorca estarà formada pels jugadors menys habituals i l'equip serà dirigit pel segon tècnic, Juan Carlos Añón.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.