nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Alcaraz: «A la final es veurà un altre Recre»

El tècnic andalús lloà el Mallorca de la primera part

Lucas Alcaraz, tècnic del Recreativo de Huelva, es mostrà satisfet per la reacció del seu equip en la segona part del partit d'ahir davant el Mallorca: «Els jugadors han demostrat tenir vergonya torera en la segona part, perquè no podien fer res més vist el comportament excepcional de la nostra afició». El tècnic granadí va reconèixer que el rival fou superior en la primera part: «El Mallorca ha deixat clar en els primers quaranta-cinc minuts que és un gran equip, una cosa que ja sabia. Però a pesar de les circumstàncies, el Recre ha superat les adversitats en la represa i ha aconseguit empatar en honor de la nostra afició, en una segona part vibrant en la qual crec que s'ha vist un gran espectacle dels dos equips».

A la sala de premsa del Nuevo Colombino eren inevitables ahir les comparacions respecte del pròxim duel entre els dos equips, amb el títol de campió de Copa en joc: «Tot serà diferent i res del partit d'avui "ahir" hi pot servir de referència». En demanar-li si el Mallorca és el favorit per al dia 28 de juny, Alcaraz explicà: «Per pressupost, posició final a la Lliga i història, és clar que el Mallorca és favorit; però també crec, d'una manera objectiva, que en una final tot es diferent i estic convençut que partirem amb les mateixes possibilitats de ser campió que el nostre rival».

L'entrenador andalús valorà com un «honor» que el seu equip disputi la final d'Elx, però negà que això llevi responsabilitat de triomf als seus jugadors: «És la primera final del Recreativo de Huelva en tota la seva història, però això no ha de servir per conformar-nos amb el subcampionat. És un gran honor per a mi i els jugadors disputar la final de la Copa del Rei, però serem a Elx per guanyar, no pel plaer de disputar la final. Volem guanyar la Copa del Rei».

Alcaraz acabà les seves declaracions tornant a lloar l'afició del Recreativo que, tot i ser l'afició d'un equip ja de Segona Divisió, «ha acomiadat avui els jugadors com calia, premiant l'esforç que han realitzat durant tota la temporada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.