cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Etoo: «És el primer gol de cap des que era nin»

El mallorquinista, però, destaca que «no ha servit de molt»

Samuel Etoo tornà a marcar ahir, però el seu gol no el va fer servir el Mallorca per endur-se els tres punts del camp del líder. El camerunès està en ratxa, tant en ratxa que fins i tot marca els gols de cap. De fet, aquest era el seu primer gol fet de cap com a professional.

«Abans del partit m'havien dit que si marcava de cap em regalaven un barret», bromejava el davanter després de l'enfrontament contra la Reial Societat. Etoo va reconèixer que «és el primer gol de cap com a professional. El darrer gol de cap ho havia fet quan era força més petit», continuà bromejant el davanter.

Ja en to més seriós, l'internacional va admetre que el seu gol «sap a poc» després de veure el resultat final (2-1 a favor de la Reial). «El gol ha estat molt bé, però no serveix de res», explicà.

Segons Etoo, «l'objectiu de l'equip abans del partit era la victòria. Hem plantejat el partit per robar pilotes al centre del camp i sortir a la contra, i crec que hem fet les coses molt bé, però ens han condemnat les nostres pròpies errades puntuals a la segona part».

El camerunès defensà la feina dels seus companys i manifestà que l'equip havia merescut la victòria per ocasions: «Hem tingut moltes més ocasions clares que ells. Si repasses el partit, veuràs que ells només han tingut dos grans oportunitats, en canvi nosaltres hem arribat molt més, però el futbol és així i avui no tocava marcar».

Tot i les dues derrotes consecutives del conjunt vermellenc, Samuel Etoo creu que l'equip es troba en un gran moment. El davanter, que ahir va formar sol en punt sense la companyia de Pandiani, basa el seu raonament en la quantitat de punts que ha acumulat l'equip fins a la data: «L'any passat, a aquestes alçades, crec que només havíem sumat 12 punts. Enguany ja n'hem sumat 23 i si dissabte guanyam al Barcelona, seran 26... està clar que estam bé, molt bé».

Finalment, Etoo explicà que encara no té decidit si jugarà el partit del Centenari del Reial Madrid al Santiago Bernabéu, per al qual ha estat convidat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.