algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Xabi Alonso podrà liderar la Reial Societat

El migcampista s'ha recuperat finalment dels seus problemes musculars i exercirà de director de joc


Les baixes han deixat el Reial Mallorca en quadre, però la Reial Societat arribarà al partit de diumenge amb la plantilla al complet, sempre que l'argentí Gabi Schürrer s'acabi de recuperar de les moltèsties musculars que no l'han deixat entrenar a les ordres de Raynald Denoueix durant dos dies aquesta setmana. La recuperació més esperada, a més de la de Schürrer, és la del cor de l'equip: Xabi Alonso. L'internacional sub-21 ha patit també una sobrecàrrega muscular, però ha aconseguit posar-se a to per al compromís contra el Reial Mallorca.

Alonso és una peça clau del centre del camp donostiarra. La seva capacitat física i el seu criteri a l'hora de jugar la pilota el converteixen en l'eix de l'equip. Per aquest motiu hi havia especial preocupació durant la setmana a Anoeta, encara que finalment al Mallorca no li ha caigut aquesta sort i el migcampista local formarà en l'onze titular.

Darrerament s'ha parlat molt de la ratxa del Reial Mallorca (9 partits sense perdre), però també de la ratxa de la Reial Societat, que encara no ha cedit cap triomf durant la present temporada. El conjunt de Denoueix només ha cedit dos punts a Anoeta en aquest espectacular inici de temporada i ja té en ment classificar-se per a la Lliga de Campions. De fet, les estadístiques diuen que l'equip que lidera la classificació a aquestes alçades de campionat arriba gairebé sempre a la màxima competició europea.

El conjunt basc s'ha guanyat el respecte del futbol espanyol aquesta temporada amb un futbol directe i pràctic. Els jugadors d'atac que té Denoueix permeten aquest tipus de joc: Karpin, De Pedro, Nihat i Kovacevic. A més de combinar de meravella entre els quatre, són jugadors que sempre tenen els tres pals entre celles. Les claus de l'èxit d'aquesta Reial Societat són diverses, començant pel nou entrenador, Denoueix, un tècnic respectat a França, però desconegut fins el moment a Espanya, i acabant per dos retorns estel·lars: la doble «K» formada per Karpin i Kovacevic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.