algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Anternativa Blaugrana inicia la moció de censura

El grup opositor féu ahir el primer pas per a la votació contra Gaspart

El grup opositor Alternativa Blaugrana (AB), encapçalat per l'empresari Iván Carrillo, va iniciar ahir el procés per presentar una moció de censura contra el president del Barcelona, Joan Gaspart, i la seva junta directiva. Un notari, en nom d'Óscar Carrillo, germà de l'anterior, es va personar a les oficines del club per sol·licitar informació sobre les paperetes necessàries i, arribat el cas, formalitzar una moció de censura.

Es dóna la circumstància que Iván Carrillo, que darrerament sonava com a futur integrant de la junta directiva de Joan Gaspart, ja es va interessar per aquest procés durant el passat estiu, encara que finalment no es va decidir a posar-lo en pràctica a causa d'un problema d'interpretació.

El passat mes de juliol, AB va sol·licitar per escrit al Barcelona informació sobre la xifra d'adhesions de socis que necessitava per emprendre un vot de censura, fet que va ser intrerpretat pel club com a l'inici del procés, i Joan Gaspart lliurà immediatament les 11.000 paperetes de suport. Aquella maniobra va ser qualificada per Carillo de tramposa. A més, avançà que si el club es negava a acceptar la sol·licitud, una altre soci, com succeeix ara amb el seu germà Óscar, seria qui iniciaria novament el procés de moció.

Segons els estatus de l'entitat, per impulsar un vot de censura, és necessari el suport del cinc per cent d'adhesions (4.505 el passat estiu) del total de socis amb dret a vot (90.105), és a dir, aquells associats majors d'edat i que tinguin, com a mínim, un any d'antiguitat. Un cop entregades les paperetes per part del club, el termini de recollida és de 14 dies. Perquè el vot de censura triomfi, necessita reunir dos terços del suport dels socis que acudissin a les urnes, sempre que el número de participants superi el 10 per cent de socis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.