algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Prova de foc per a Madrid i Barça

Ambdós intentaran retrobar-se amb el triomf davant Vila-real i Alabès

Reial Madrid i FC Barcelona cercaran avui retrobar-se amb el camí de la victòria davant del Vila-real i l'Alabès, respectivament, i reprendre així el camí de la bona ratxa.

El conjunt de Vicente del Bosque arriba a la cita amb Raúl, ja recuperat, però sense Figo. El Madrid es batrà al Vila-real, equip contra el qual sempre se li donà bé, i que seria el millor bàlsam per donar per finalitzada la primera «crisi tolerable», segons Jorge Valdano, del club. Concretament, els madridistes volen oblidar les errades de Santander i de la Lliga de Campions contra l'AEK d'Atenes.

Per la seva banda, els de Van Gaal ho fan després de crear dubtes en l'inici de competició, en què l'equip ha caigut fins a l'onzena posició de la Lliga espanyola en haver sumat només un dels nous darrers punts en joc. Al marge de la necessitat de guanyar, una altra dada destacada d'aquest enfrontament entre Barça i Alabès serà el retorn de l'exblaugrana Abelardo Fernández al Camp Nou. El central s'enfrontarà així al que fou el seu equip durant les darreres vuit temporades. Van Gaal va decidir prescindir d'Abelardo en una de les seves tan discutides decisions, tals com alinear Frank de Boer o deixar el fitxatge estrella, Juan Román Riquelme, a la banqueta.

Un altre partit destacat de la jornada tindrà com a escenari Mestalla, on València i Athletic de Bilbao protagonitzaran un dels clàssics del futbol espanyol. Els valencians cercaran el triomf que se'ls ha negat als darrers tres partits, mentre que els biscaïns, a la zona baixa de la taula, necessiten sumar tres punts vitals.

El Celta, per altra banda, tindrà davant l'Atlètic de Madrid l'oportunitat de venjar-se de la derrota que patí en el seu darrer partit a Balaídos contra el Rayo. Els viguesos volen recuperar el crèdit que han perdut en les dues darreres setmanes, en què el mal joc els ha privat del lideratge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.